Unul dintre cele mai cunoscute și discutate cupluri de la noi cu siguranță a fost cuplul Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin. Fostul primar de Chișinău și-a cerut iubita în căsătorie în PMAN în fața a sute de oameni, iar la câteva luni a avut loc nunta. O nuntă superbă, dar căsnicia a durat doar 4 luni. Ce s-a întâmplat, de ce au divorțat atât de repede? Acestea au fost întrebările la care cei doi nu au dorit să răspundă. 

Iată că la cinci ani de la acele evenimente, Dorin Chirtoacă a făcut puțină lumină. Acesta i-a oferit jurnalistului Dorin Galben un interviu extrem de sincer.

Chirtoacă a mărturisit că se cunoștea cu Anișoara Loghin de aproximativ 5 ani, dar o relație de iubire au avut doar timp de câteva luni înainte de a o cere de soție:

„Noi am avut o vorbă în vara respectivă: „Ne-a unit berea și durerea”. Noi ne-am întâlnit de câteva ori la un pahar de bere sau vin și ne povesteam viața unui altuia și cumva am observat un fel de similitudini și probleme similare în viețile noastre”

Întrebat ce regrete are cu privire la viața sa personală, fostul primar a spus: „Că nu s-a construit pornind de la lucrurile așa cum le văd eu și le consider importante pentru mine: încredere, respect, liniște, înțelegere, atracție”

Fostul primar a recunoscut că cei doi erau conștienți că totul se poarte termina cu o despărțire dureroasă.

„Noi am avut și înainte de nuntă discuții legate de faptul că s-ar putea să nu meargă din varii motive, deci pornind de la cele 4 lucruri pe care le-am spus mai devreme, însă strângând din dinți, am spus că mergem înainte. Pentru mine era și o chestiune de onoare să mă țin de cuvânt. Pentru că am cerut-o în PMAN și mai departe ce… o las? Nu-i frumos”

Fostul primar a mai dezvăluit că el a fost inițiatorul divorțului:

„Discuțiile înainte de nuntă le-am pornit eu și după nuntă tot de la mine au pornit și nu din altă parte, de ce să umblăm cu cioara vopsită”

„Eu am simțit cumva că am făcut o nedreptate unei alte persoane cu care am avut o relație în trecut, până la Anișoara și plus că nu s-au clădit lucrurile așa cum m-aș fi așteptat” 

Ce a mai povestit Dorin Chirtoacă la acest subiect, dar și despre multe altele, vezi în interviul realizat de Dorin Galben. 

Sursa video: galbendorin

Distribuie articolul: