Meghan Markle este un exemplu de bun-gust și eleganță, care afișează de fiecare dată o imagine fără cusur. Stiliștii au remarcat însă că, în garderoba ei, predomină o anumită culoare, și anume bleumarin.

 

Potrivit www.avantaje.ro, Karen Haller, expert în efectele psihologice ale culorilor, susține că această alegere nu este deloc întâmplătoare: “În psihologia culorilor, albastrul este asociat cu mintea, cu spiritul. Bleumarinul este asociat cu încrederea, cu logica, cu cunoașterea“, spune specialistul.

Culoarea pe care o purtăm nu ne influențează doar pe noi, ci și pe cei cu care intrăm în contact, mai precizează Karen Haller. Meghan Markle ar putea purta ținute bleumarin și pentru a se simți în largul său: “Bleumarinul poate sugera și faptul că ea voia să-și mențină concentrarea în timpul îndatoririlor sale regale“, adaugă expertul.

De la roz la bleumarin
O bună perioadă după ce a devenit Ducesă de Sussex, Meghan a privilegiat ținutele roz pal. La acea vreme, experții în culori explicau această opțiune a Ducesei prin faptul că dorește să transmită faptul că este foarte îndrăgostită.

Distribuie articolul: