Andreea Marin este cu siguranță una dintre cele mai autentice și sincere personalități publice din România. La vârsta de 48 de ani, această celebră vedetă își mândrește realizările vieții, care nu se măsoară în bani sau bunuri materiale, ci în legăturile cu cei dragi. Cu doar câteva luni în urmă, își exprima dorința de a deveni din nou mamă, în ciuda vârstei, pe care nu o considera o barieră.

Andreea Marin, cunoscută ca “Zâna Surprizelor,” este deja mama unei fiice, Violeta (15 ani), din căsătoria anterioară cu Ștefan Bănică Jr. După câteva relații nereușite, a găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu, partenerul său de viață, și a lăsat să se înțeleagă că își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Vedeta TV crede cu tărie că vârsta nu ar trebui să fie un obstacol pentru a deveni mamă din nou.  Într-un podcast cu Cătălin Măruță, ea a subliniat că nu-i este teamă să devină mamă la 47 de ani și a împărtășit un mesaj pentru toate femeile care s-ar putea simți descurajate de prejudecățile legate de vârstă.

Cătălin Măruță: Mi-a plăcut foarte mult când ai spus că la 47 de ani nu ți-e teamă să devii din nou mamă, pentru că există prejudecata asta: domne, după nu știu ce vârstă să nu apară probleme, e mai greu…

Andreea Marin: E adevărat. Nu putem să ne facem că nu e așa, că una e să fii mamă la 20 și ceva de ani, alta e să fii mamă la 40 și. Acum, să-mi dea Dumnezeu șansa asta. Deocamdată nu s-a întâmplat, dar dacă s-ar întâmpla…eu am vrut să transmit un mesaj tuturor care probabil se privesc în oglindă, sau probabil se privesc în adâncul sufletului și-și spun: domne, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, deci nu mai pot să am eu pretențiile alea de la 20 și de ani. 

De ce nu? E adevărat, ce nu trebuie să ai este mintea aceea, sau imaturitatea care să-ți spună că trebuie să arăți ca la 20. Nu, domne! Nu trebuie! Și nici nu mai încerca!”, a spus Andreea Marin, în urmă cu doar câteva luni, când era invitată în podcastul lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin a subliniat că nu este nevoie să încerce să arate sau să se comporte ca la 20 de ani și că fiecare etapă a vieții aduce frumusețea și înțelepciunea ei.

Distribuie articolul: