O actriță, mulatră și divorțată a reușit să intre în familia regală. Dacă între EA și prințul Harry nu este iubire, atunci ce să fie? A reușit să ne cucerească încă din primele secunde când s-a afișat lângă Harry. Mereu zâmbitoare, extrem de elegantă, naturală și relaxată. 

Ce o face pe Ducesa de Sussex atât de specială?

Meghan Markle, frumoasa și eleganta Ducesă de Sussex, știe și ea că trebuie să își păstreze sufletul pur pentru a putea face lucruri frumoase. Statutul pe care îl are îi impune și el să facă fapte bune, iar acest lucru nu ar fi posibil fără următoarele calități extraordinare:

1. Crede că munca ei are un scop nobil

Pe lângă faptul că trebuie să facem ceea ce ne place și să punem pasiune în munca noastră, este important să credem că munca noastră nu este inutilă, ci că servește unui scop, are un sens. Meghan Markle cunoaște această regulă, de aceea este apreciată pentru ideile și entuziasmul ei, nu doar pentru prezența plăcută.

În 1993, pe când avea doar 11 ani, tânăra Meghan a fost invitată în cadrul unei emisiuni în care criticat o reclamă la săpun care sugera că spălarea vaselor este o muncă pentru femei. După ce s-a produs vâlva în jurul cauzei, compania s-a văzut nevoită să schimbe reclama.

Cu cât scopul obiectivului este mai înalt, cu atât munca ta este mai importantă, iar Meghan Markle a găsit fericire și succes cu acest tip de gândire.

2. Înțelege psihologia „suntem ceea ce purtăm”

„Există o legătură strânsă între noi și hainele pe care le purtăm”, este de părere Ducesa de Sussex. „Uneori este o legătură personală, alteori emoțională.”

Starea noastră psihică poate fi ușor influențată de hainele pe care le purtam, la fel cum ne influențează și modul în care ne stă părul sau cum ne vedem în oglindă. Pentru rezultate bune la locul de muncă este important să ne îmbrăcăm adecvat job-ului pe care îl avem, cu condiția ca hainele să ne ajute să ne simțim bine în pielea noastră. Cu cât ne vom simți mai bine în pielea noastră, cu atât mai productivă ne va fi ziua.

Atunci când mergem la un interviu pentru angajare, deși respectăm în detaliu regulile în ceea ce privește vestimentația, dacă ținuta nu este confortabilă, acest lucru se va observa, pentru că noi nu ne vom simți confortabil și nu ne vom putea concentra la discuție.

3. Își acordă dreptul de a încetini ritmul muncii

Ducesa de Sussex înțelege că starea psihică este cea care dă tonul muncii, motiv pentru care atunci când simte că a ajuns într-un punct în care nu mai dă randament, pune pauză.

Spre exemplu, Markle a refuzat frumos să își însoțească soțul într-o călătorie de afaceri în Zambia pe motiv că era extenuată psihic și fizic. În loc să ignore semnele pe care corpul și mintea i le transmitea, ea a ales să încetinească ritmul muncii și să facă o mică pauză.

Este OK să faci și tu la fel. Dacă te afli la birou, fă o pauză de jumătate de oră în care să ieși la o plimbare scurtă sau să stai pe terasă. În funcție de cum îți permite timpul, fă o pauză de o zi sau chiar două, timp în care nu iei legătura cu colegii și să nu verifici email-ul sau să vezi dacă totul este în regulă la job.

4. Își face timp să se deconecteze

Pauza nu este suficientă dacă nu există deconectare. A te deconecta înseamnă a rupe orice legătură cu tot ce ține de locul de muncă (da, poți face asta!) pe perioada pauzei, dar și a te deconecta de tehnologie și de oamenii toxici.

Când vrei să te deconectezi, pleacă departe. Pleacă în natură, uită de Facebook și de Instagram, dă-i voie creierului tău să se relaxeze, să… ațipească puțin. Fă, în schimb, ceva ce îți place, ceva după care tânjește sufletul tău, fie că asta înseamnă să bei o cafea la 9 dimineața în cafeneaua preferată, fie că înseamnă să colorezi o carte pentru copii.

Studiile au demonstrat că deconectarea de la tehnologie te ajută să te simți mai prezentă, mai fericită și împlinită, dar și mai puțin anxioasă.

În ianuarie 2018, Meghan Markle a simțit nevoia să se deconecteze total și și-a șters contul de Instagram. A declarat mai apoi că, deși era o cerință a Casei Regale, această decizie a ajutat-o să se simtă liberă.

5. Își reamintește că e suficient de bună

Suntem în atenția ochilor critici zi de zi, pe stradă, la locul de muncă, la terasă, în mall etc. Imaginează-ți cum se simte o persoană publică, care este criticată de o lumea întreagă, pe toate posturile de televiziune, în toate ziarele, la toate radiourilor. E ca și cum ar sta la zid ca să se arunce cu pietre în ea.

Îți trebuie un psihic mult prea puternic ca să reziști în vremurile noastre. Este nevoie de mult exercițiu făcut în oglindă, în fiecare dimineață și seara, tu cu tine. Da, total de acord să fii modest, dar când în afara casei este o imensă gură de lup, cea mai bună armă este încrederea în sine.

„Avem nevoie să fim mai buni unii cu ceilalți”, a declarat Meghan Markle într-un interviu. Dar dacă asta nu se întâmplă, atunci îți rămâne ție să fii blândă cu tine, iar la sfârșitul zilei, când ești tu cu tine, să știi că ești o persoană bună care dă tot ce are mai bun în ea.

sursa

Distribuie articolul: