Dacă printre activitățile tale de dimineață se numără cu sfințenie citirea horoscopului, este clar că ești o fană a astrologiei. Probabil că încă din școala primară ai aflat care sunt trăsăturile atribuite zodiei tale și deja ți le-ai însușit, asumat și le-ai folosit deja ca scuză pentru a justifica măcar un lucru nesăbuit pe care l-ai făcut.

Probabil că știi în calitate de Scorpion de misterul și sex-appeal-ul tău. Și dacă ești zodia Pești, deja ți-ai conștientizat partea creativă, iar nativa din zodia Fecioarei, este absolut conștientă de nevoia ei de a avea mereu ordine în viață și de cumpătarea ei care deja s-a transformat în zgârcenie, scrie elle.ro.

Poate horoscopul ți-a dat o idee despre viața ta amoroasă, te-a ajutat să iei mici decizii de carieră sau poate doar reprezintă o activitate prin care te destinzi și te distrezi observând cum astrele îți pot descifra atât personalitatea, cât și ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Un lucru este sigur: cu cât citești mai mult horoscopul, cu atât vrei să afli din ce în ce mai multe despre zodia ta și ceea ce ți-ar putea rezerva viitorul. Tocmai, de aceea, ți-am întocmit o listă cu cele mai surprinzătoare trăsături ale zodiei tale.

Berbec: nu-ți este frică să faci prima mișcare

Ești sigură pe tine, entuziastă și crezi cu adevărat în orice spui și gândești. Nu îți este frică să faci prima mișcare, indiferent de situație. Poate să fie un prim sărut, un reproș care trebuie scos la iveală într-o prietenie sau atenționarea cuiva la locul de muncă asupra unei probleme. Deși uneori venind surprinzător, candoarea ta te poate pune în cea mai bună lumină și poți simplifica lucrurile pentru cei din jur.

Taur: atingerea fizică este versiunea ta a limbii dragostei

Da, natura ta este practică, cu picioarele pe pământ și răbdătoare, dar o îmbrățișare sau un sărut îți pot zgudui universul interior atunci când sunt din inimă. Într-adevăr, îți exprimi dragostea și afecțiunea prin contact fizic și atunci când primești același răspuns înapoi, simți că persoana de alături ți-a făcut ziua mai frumoasă, fie că este vorba doar despre un simplu ținut de mână. Pot să fie gesturi simple, dar care îți îmbunătățesc starea enorm și pe care le folosești pentru a-ți arăta aprecierea.

Gemeni: ai un talent nativ la orice îți propui să faci

Trăsătură invidiată de cei mai mulți, este incredibil cum te pricepi din start la orice ai face. Fie lecții de fotografie, fie de pictură, fie de gătit, cel mai probabil, o să începi să te descurci imediat. Faptul că ești curioasă, intrigată și cauți să te dezvolți din orice punct de vedere îți cresc abilitatea de a înțelege noi concepte atunci când vine vorba de noi talente pe care oricum, în final, le obții mai bine decât majoritatea.

Rac: terapia ta este marea

Literalmente. Marea te relaxează și îți trimite efecte terapeutice când te afli în vecinătatea ei. Prezența apei poate să te reîmprospăteze, mai ales atunci când treci prin vremuri grele. Natura ta este emoțională, empatică și loială, în cele din urmă, tu dând dovadă de o sensibilitate ieșită din comun și care se aplică și în acest caz, când lași apa să te liniștească. Nu e de mirare că prietenii tăi te știu ca fiind cel mai mare fan al plajei.

Leu: mereu în lumina reflectoarelor

Jovială, carismatică și foarte creativă: rețeta succesului într-o situație în care trebuie să distrezi un public. Și tu ești toate cele trei. Poți să cânți în mijlocul unei camere pline cu oameni, într-o cafenea, poți să prezinți ideea unui film într-un minut și tot să obții sponsorizare. Orice ar fi, te vei descurca de minune, pentru că până la urmă a te pune într-o lumină cât mai bună în public este în natura ta, mai ales atunci când știi că te pricepi de minune în ceea ce faci.

Fecioară: elevă de nota 10

Ești practică, indiscutabil de harnică și tinzi să fii perfecționistă. Bonus: toate acestea te fac o studentă excepțională. În timpul anului școlar sau universitar, ceea ce cei mai mulți consideră că este un coșmar se poate încadra chiar în activitățile tale preferate. A lua notițe, a le citi, a le învăța pot să fie activitățile pe care chiar simți că vrei să le faci și clar nu din obligație. De asemenea, Fecioarele sunt predispuse să urmeze un program de master sau un curs chiar și după terminarea facultății.

Balanță: ești înzestrată cu talentul de a asculta

Ești sociabilă și imparțială, iar abilitatea ta de a asculta, de a fi acolo pentru un prieten care își descarcă of-urile, te caracterizează. Această abilitate chiar poate să fie considerată drept un cadou, întrucât nu constă nu numai în a asculta, ci și în a înțelege și a reține anumite lucruri. Oferi atenție nelimitată și ai răbdarea necesară pentru un prieten care are nevoie de ajutor.

Scorpion: nimeni nu te întrece la capitolul umor

Ceea ce poate că nu se știe despre tine este faptul că umorul tău este unic și posezi un simț sarcastic nemaiîntâlnit. Ești sinceră, curajoasă și hotărâtă, iar toate acestea te ajută în a-ți exprima umorul la timpul potrivit, în care simți că trebuie să acorzi o notă umoristică unei situații.Iar prietenii tăi cu siguranță apreciază un sarcasm inocent din când în când.

Săgetător: călătoriile cu tine sunt practic revelații

Energia ta te ajută enorm când vine vorba de a porni într-o călătorie. Ai capacitatea de a scoate orice din comun, ai abilitatea de a oferi o nouă perspectivă asupra unui lucru, îi motivezi pe cei din jurul tău să aibă mai mult entuziasm și chiar tu ești cea care vine cu ideea unei călătorii spontane. Așadar, firea ta este deschisă la nou și pofta ta de aventură sunt mereu prezente.

Capricorn: cufăr cu secrete bine închis

Datorită faptului că ești responsabilă, iar controlul de sine este impresionant, tu ești cea care poate să țină un secret în siguranță.În viziunea ta, este ceva normal să păstrezi un secret doar pentru tine, nici nu stai pe gânduri dacă să împărtășești cu altcineva unele povești private, iar cel care apelează la tine pentru a-ți destăinui anumite detalii delicate de viață nu o să-și regrete decizia.

Vărsător: oferi cele mai bune sfaturi

Faptul că ești sinceră, gândești liber și independent, dar întotdeauna acționezi demonstrând o inimă de aur, te plasează pe primul loc cu cea mai mare pricepere în a da sfaturi prietenilor și familiei tale. Chiar dacă adevărul este dur și greu de digerat, natura ta ingenuă și abilitatea de a comunica transformă fiecare sfat într-o sesiune de consiliere valoroasă. Pentru cei care nu se încadrează în această zodie: data viitoare când aveți o problemă, nu vă evitați prietenii Vărsător.

Pești: mereu dai o mână de ajutor

Intuiția, compasiunea și bunătatea se numără printre trăsăturile tale de bază. Însă un rezultat al acestora constă în natura ta incredibil de ajutătoare. Fie că prietenii tăi se mută, fie că au nevoie să-i conduci până la birou când mașina lor nu mai merge, tu ești mereu acolo, gata să îi ajuți din pură voință, fără să aștepți ceva înapoi.

Vezi și: Femeia din această zodie va reuși în anul 2019 să facă tot ce își propune