Oamenii nu atrag ce își doresc, ci ceea ce sunt. De aceea atracția este uneori emoțională sau pur fizică, rațională sau intelectuală. Nu ține mereu de aspectul fizic sau chestiile la comun. Treaba cu carismă, șarmul și chimia este încâlcită nevoie mare.

Totuși, majoritatea oamenilor carismatici au o lista de trăsături magnetice și nedisimulate de la care nu se abat. Le bifează pe toate, fără rabat, cu o autenticitate iesita din comun.

Umor

Calitatea de baza a românilor, cu care înfruntăm și cea mai aprigă situație de criză și cu care ne lăudăm și peste hotare. Nu știu cum ne-ar stă fără un dram de umor, cred  instant am deveni o țară de oameni mai puțîn atrăgători.

Mai în glumămai în serios, abilitatea de a face mișto de greutăți, dar și de ținete face instant mai plăcut atât în mijlocul grupului de prieteni, dar și  partener romantic. Unde mai pui  râsul e sănătate curată?

Sunt bine citiți

persoană care citește e cool. Punct. Nu mai vreau  aud altceva. Era cool și în liceu, dar nu multă lume știa asta.

 adult,  întâlnești o persoană care mereu e interesată de ceva nou, de cărți din diferite domenii, de știri și perspective felurite e infinit mai atrăgător decât un tip ale cărui subiecte de discuție se învârt în jurul unor nume de jucători de fotbal (desigur, cele două scenarii nu se exclud, deci nu dați cu hate!).

Încredere în sine

Toată lumea vrea să fie înconjurată de oameni care emană încredere în sine, pentru că până și cel mai nesigur om se simte mai confortabil alături de ei. Încrederea radiază și îi inspiră pe ceilalți, e aproape contagioasă!

Chiar și așa, fiecare din noi are o porție zdravănă de nesiguranțe la purtător. Însă magnificii care emană încredere prin pori aleg să se concentreze pe calitățile lor și astfel devin atracția oricărei întâlniri.

Pasiune

Nu vorbesc aici de vreun latin lover, tot gelat și bronzat, care ți umple nopțile de pasiune  în telenovelele de pe vremuri, ci despre dedicarea, hobby-urile și un scop de viață bine organizatîndrăznesc  spun chiar măreț, care definesc acțiunile unei persoane și o fac mai interesantă.

persoană care nu are interese și nu are o direcție bine definită e plictisitoare. Puterea de a lua decizii și de a urmări un vis cu tenacitate și implicare e sexy, nu se găsește așa ușor.

Bunătate

În zilele noastre, e o raritate. Oamenii nu se mai așteaptă la ea, nu știu ce să facă atunci când dau nas în nas cu asemenea virtute și nici nu pun preț pe puterea ei nemărginită. Însă atunci când întâlneșți un om care-ti face viață mai ușoară și mai bogată prin simplă lui prezența, nu mai vrei să-i dai drumul vreodată.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: