Da,  Meghan Markle nu a stat alături de Regină și de Kate Middleton de Remembrance Day, Ziua armistițiului, care marchează sfârșitul Primului Război Mondial. Fanii Ducesei s-au grăbit să creadă că Meghan ar fi intrat  în dizgrația Reginei, dar totul are o explicație. 

Ieri, 11 noiembrie, 11.000 de britanici au plecat într-un marș tăcut, care marchează 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial. Membrii familiei regale au privit comemorările Remembrance Day în Londra, dintr-un balcon  aflat în apropierea Cenotafului dedicat celor care au pierit în război. La ceremonie au participat Regina, Camilla, soția Prințului Charles, Kate Middleton și Meghan Markle. Fanilor regali nu le-a scăpat însă un amănunt evident – Meghan Markle nu a stat alături de Regină și de Kate Middleton de Remembrance Day, iar acest lucru li s-a părut bizar.

În timp ce Regina, Kate Middleton și Camilla au stat împreună în același balcon, de unde au urmărit ceremonia, Meghan Markle a stat în alt balcon și, evident, la un alt geam. Totuși, Meghan nu a fost singură, ci alături de Elke Büedenbender, soția președintelui german, Frank-Walter Steinmeier. În timp ce unii dintre fanii Ducesei au interpretat decizia Reginei ca pe un act diplomatic, concluzionând că suverana Marii Britanii ar fi rugat-o pe Meghan să-i țină companie – un semn clar că Elisabeta a II-a are încredere în calitățile diplomatice ale noii sale nepoate. Totuși, mulți au fost de părere că nu era cazul și consideră că, de fapt, viitoarea mămică a fost insultată de Regină.

Pe de altă parte, Joe Little, editor al revistei Majesty, a declarat pentru People că totul are, de fapt, legătură, cu o anumită ierarhie regală, acest lucru fiind foarte clar încă de la debutul lui Meghan, în iunie, în familia regală, cu ocazia Trooping The Colour. Atunci, Ducesa de Sussex a stat în spatele Prințului William și al lui Kate Middleton. Ea nu era atât de proeminentă pe cât se așteptau, probabil, unele persoane, dar este o ordine ierarhică regală. Nu a fost nimic intenționat, însă William, fiind fratele mai mare, a stat mai în față cu soția lui, a punctat Joe Little. În plus, la sărbătoarea Trooping the Colour, au fost și mulți copii și era firec ca ei să stea în față. Totuși, această explicație nu i-a mulțumit pe deplin pe fanii lui Meghan Markle, care cred că a fost nedreptățită…

Citește și: Meghan Markle vs Kate Middleton. Cine s-a îmbrăcat mai bine?

Distribuie articolul: