Jennifer Aniston a fost profund jignită de ceea ce a spus fostul ei soț despre căsătoria lor. Brad a regretat cuvintele sale și a găsit o modalitate de a recâștiga încrederea actriței.

După divorțul cu Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut numeroase motive să fie supărată pe el. Din cauza înșelării cu Angelina Jolie și a minciunii potrivit căreia căsnicia lor nu a fost distrusă din cauza ei, foștii soți au evitat mult timp să se întâlnească.

S-a dovedit că în cea mai mare parte, actrița în vârstă de 51 de ani, a fost jignită nici măcar de trădarea fostului soț, ci de atitudinea lui descurajatoare față de relația lor și de afirmația că în tot acest timp a fost nefericit în căsătoria cu Aniston.

Sursă: woman.ru

„Am început să mă simt rău de la mine. M-am simțit mizerabil. Atunci mi-am dat seama că nu pot găsi un film interesant în care să pot juca, deoarece eu însumi am trăit o viață neinteresantă. Cred că, căsătoria mea a fost legată de asta. Nu mi-am dorit asta”, a spus Pitt într-un interviu acordat pentru Parade în 2011.

Mai mult decât atât, atunci Pitt a remarcat că este mulțumit de decizia sa de a-și lăsa soția pentru Jolie. El a crezut că a găsit dragostea nu doar pentru perioada filmărilor „Mr. & Mrs. Smith”. Pentru Aniston, aceste confesiuni au fost o lovitură. Ea a încetat deja să se îngrijoreze de plecarea lui la altă femeie, dar cum să poți șterge 5 ani din căsătoria lor și să pretinzi că nu ai iubit-o niciodată?

Sursă: woman.ru

După 4 ani, Brad a regretat declarația sa aspră, care a jignit-o pe Jen. Pitt era nevoit să-și ceară iertare: „Jen este o femeie uimitor de iubitoare și veselă care îmi rămâne prietenă. A fost o relație importantă pe care o apreciez cu adevărat. A fost vina mea că viața mea a devenit plictisitoare și eu sunt responsabil pentru acest lucru”, spune Pitt.

Datorită acestui fapt, foștii soți s-au împăcat, în sfârșit, după 11 ani de la divorț, și au început din nou să comunice. Cel mai bun prieten al actriței, Courtney Cox, i-a dat lui Pitt noul număr de telefon al lui Aniston. Brad a luat legătura cu fosta soție și și-a cerut scuze pentru toate insultele. „El a recunoscut toate greșelile, ce i-au ajutat să meargă mai departe. Relația lor se îmbunătățește în fiecare zi”, a adăugat insiderul.

Sursă: woman.ru