În 2014, divorţa de femeia cu care a stat timp de 22 de ani şi cu care are doi copii. Un an mai târziu, o cunoştea pe Jessica Ledon,o tânără de 21 de ani, care l-a cucerit iremediabil.

Din 2015, David Guetta formează un cuplu fericit cu Jessica Ledon. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi, zilele trecute, în Miami, bucurându-se de o zi la plajă. Zâmbitori şi energici, cei doi îndrăgostiţi s-au distrat alături de patrupedul lor, au stat la soare şi au sorbit din cocktailuri exotice.

Cât despre iubita celebrului DJ, Jessica a atras toate privirile la plajă cu formele ei voluptuoase. Ea a purtat un costum de baie deux-pieces, într-un albastru deschis, care i-a pus în evidenţă bustul generos, fundul bombat şi abdomenul bine lucrat în sala de fitness.

Însă Jess a avut ochi doar pentru iubitul ei, David Guetta. Cei doi sunt împreună de trei ani şi au planuri de viitor. Deşi are doar 24 de ani, Jessica este o mamă vitregă exemplară pentru Tim Elvis (13) şi Angie Guetta (9), cei doi copii ai DJ-ului, proveniţi din mariajul cu Cathy.

SURSA