Vă vine sau nu să credeți, soții Beckham sărbătoresc 24 de ani de căsătorie. Iar emoționantul moment a fost marcat de celebrul fost fotbalist internațional cu o imagine adorabilă, nemaivăzută până acum.

În urmă cu 24 de ani, pe 4 iulie 1999, superstarul fotbalului David Beckham se însura cu frumoasa Posh Spice. Mariajul lor este unul dintre cele mai longevive din showbiz, cotați adesea cu celebra expresie ”couple goals”. Mai exact, visul oricărui cuplu de îndrăgostiți.

David Beckham nu a uitat să marcheze speciala aniversare pe pagina sa de Instagram, iar fanii celor doi s-au dezlănțuit imediat cu o multitudine de mesaje de felicitare: „În această zi specială  4.7.99 ❤️ Acum avem 24 de ani și numărătoarea nu se oprește aici 👵🏼 👴🏼 Pentru cea mai bună soție, mamă și parteneră de pahar (de cele mai multe ori 🤪) La mulți ani, te iubesc atât de mult!”, a scris, emoționat starul, publicând o fotografie în premieră. Iată ce tineri erau, imaginea este absolut minunată!


Nici Victoria nu a rămas datoare cu o declarație de iubire și a publicat și ea, la rândul său, câteva imagini care le surprind fericirea în cuplu: „Și acum ne ținem de mână și râdem împreună, cu tine, nu doar de tine!”, a scris, cu umorul ce o caracterizează, doamna Beckham.

Te iubesc atât de mult, David Beckham”, a notat designerul în dreptul caruselului foto publicat:

Anul trecut, presa de scandal se grăbea cu concluziile, după ce fosta Posh Spice și-a înlăturat tatuajul pe care-l avea, cu inițialele soțului. Se specula o presupusă despărțire. Nimic mai adevărat, cei doi formează un cuplu extrem de solid. Acest „power couple“ din showbizul britanic s-a dovedit a fi mai rezistent decât s-a crezut inițial.

Iar diva a făcut lumină în legătură cu ștergerea tatuajului. A detaliat motivele deciziei sale la ”Today Show”: ”Era foarte gros și mai și sângera ocazional”, și-a motivat Victoria decizia. ”Pur și simplu, nu mai arăta frumos. Nu e nimic mai mult decât atât.”, a dat asigurări vedeta.

”Media s-a grăbit să speculeze că-mi părăsesc soțul. Nu. Doar că mă săturasem de acel tatuaj, e atât de simplu.”, a mai spus Posh.