Superstarul fotbalului și fosta Spice Girl s-au căsătorit în iulie 1999 și au împreună patru copii: Brooklyn, 24 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 18 ani, și fiica lor de 12 ani, Harper.

Documentarul nou apărut pe Netflix a arătat o altă față a cuplului, despre care s-au scris zeci de mii de articole de-a lungul anilor. Cei doi au rememorat detalii despre cariera lui David, dar și despre începuturile relației lor. Victoria a dezvăluit că ea și David au fost sfătuiți să-și țină relația departe de ochii publicului în primele etape ale idilei lor.

Managerul meu îmi tot spunea: “Încearcă să o ții ascunsă” (n.r. – relația cu David). Așa că ne întâlneam în parcări și nu este atât de dubios pe cât sună”, a spus Victoria în documentarul difuzat de Netflix.

Pe parcursul documentarului, atât Beckham, cât și colegi fotbaliști din echipa Manchester United, în care activa, își amintesc că era „dependent” de Victoria. Se pare că cei doi vorbeau cu orele la telefon, iar David conducea patru ore doar ca să petreacă câteva minute cu iubita sa.

Când a fost întrebat ce sfat ar oferi pentru o căsnicie fericită, David, în vârstă de 48 de ani, a declarat că el și Victoria, în vârstă de 49 de ani, fac în mod regulat compromisuri pentru a se asigura că nevoile celuilalt sunt îndeplinite.

Lucrați împreună. Este un pic de a da și a lua, întotdeauna. Și căsnicia este o muncă grea. Suntem foarte ocupați. Mereu îi spun Victoriei că eu sunt mai ocupat, dar ea spune că ea este. Avem patru copii care pleacă mereu în direcții diferite, dar trebuie să îți prioritizezi timpul pe care îl petreci cu fiecare dintre ei. Asta am făcut întotdeauna și se pare că funcționează”, a mărturisit starul într-un interviu acordat publicației The Telegraph.

O nuntă emblematică Victoria și David Beckham s-au căsătorit la castelul Luttrellstown din afara Dublinului și au purtat ținute albe pentru ceremonie, mireasa optând pentru o rochie de bal Vera Wang și un buchet de flori în cascadă, ambele specifice anilor ’90.

Ulterior s-au schimbat în ținute mov, care au șocat la acel moment publicul. David a fost și el puțin nedumerit de această alegere. „Cred că am urmat exemplul Victoriei, dar la ce ne gândeam oare?” Ținutele luminoase și îndrăznețe în cauză au fost create de Antonio Berardi, care a creat un costum de satin violet din cap până în picioare pentru David (pantaloni evazați) și o rochie de sirenă care se mula pe silueta, completată cu o eșarfă florală asimetrică pentru Victoria, dar și pentru bebelușul Brooklyn un costum mov asortat cu ghetele.

David a reflectat asupra alegerii vestimentare unice a celor doi în serialul documentar, dar nu a putut identifica motivul pentru care au ales aceste ținute.

Încerc să mă gândesc la momentul în care am decis să port un costum mov și nu știu când s-a întâmplat asta”, a spus el, precizând că viitoarea lui mireasă a luat în cele din urmă decizia pentru amândoi.

Distribuie articolul: