Când anunțurile despre despărțiri sunt mai frecvente decât fotografiile de nuntă, e din ce în ce mai greu să crezi în dragoste. Dar, avem și o veste bună: mai sunt cupluri la Hollywood care sunt inseparabile, deja de mulți ani.

Ca, de exemplu, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones: la prima întâlnire, el i-a spus viitoarei iubite, în glumă, că ar dori să devină tatăl copiilor ei, dar așa a și fost, astfel, în 2000 aceștia au devenit o familie. Trăiesc împreună și acum.

El are 77 de ani, ea are 52 de ani.

Meryl Streep și Don Gummer (1978)


S-au cunoscut în 1978 și au fost doar prieteni la început. Atunci Meryl trecea prin momente dificile, căci iubitul ei, John Cazale, murise în același an. După cum a recunoscut Don într-un interviu: „Am făcut tot ce am putut să o ajut, dar destul de curând m-am trezit îndrăgostit”. Gummer nu și-a ascuns sentimentele și i-a propus actriței să formeze un cuplu.

„Încă nu depășisem moartea, dar trebuia să mă forțez să trăiesc mai departe. Iar Don mi-a arătat cum să o fac”, a spus Meryl. Cuplul are patru copii: Henry (40 de ani), Mary (37 de ani), Grace (34 de ani) și Louise (29 de ani).

Goldie Hawn și Kurt Russell (1983)

Pentru prima dată, Kurt a văzut-o pe Goldie pe platoul filmului-muzical „The One True Original Family Orchestra”, unde au primit ambii roluri. Kurt avea doar 16 ani, iar Hawn avea 22 de ani. În 1983, s-au întâlnit din nou, în platoul Shift Shifts. Atunci au intrat într-o relație și nu s-au mai despărțit niciodată. Nu au dăcut nici nuntă, căci au decis că relația lor e destul de puternică și fără. 


Hanks și Rita Wilson (1988)

Tom a văzut-o pentru prima dată pe Rita la „The Brady Family” în 1972, și, se spune că s-a îndrăgostit imediat. Apoi, s-au întâlnit aproape 10 ani mai târziu în platou. Într-adevăr, atunci Tom avea o soție și un fiu, dar, după cum se spune, nu poți scăpa de soartă. Trei ani mai târziu, Tom și Rita s-au întâlnit în platoul comediei „Voluntari”. Atunci s-au aprins sentimentele. Hanks a cerut divorțul de soția sa, după aceea, i-a propus imediat Ritei să fie soția lui.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness (1996)

S-au cunoscut în 1994 pe platoul serialului „TV Corelli”. Hugh tocmai absolvise universitatea, iar Deborra era deja o actriță de succes. Relația nu a început imediat. Actorul s-a gândit multă vreme cum să impresioneze o actriță de acest nivel. După numeroase cadouri, apeluri și întâlniri, cuplul a început o relație. Șase luni mai târziu, el a cerut-o în căsătorie. Acum, cresc doi copii adoptați: fiul Oscar (20 de ani) și fiica Ava (15). Și diferența de vârstă se pare că nu îi deranjează deloc.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick (1997)

S-au întâlnit la una dintre petrecerile din New York în 1991. Ei susțin că a fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit în 1997. 

Beyoncé și Jay-Z (2008)

S-au cunoscut în 2000. O relație de prietenie s-a transformat, în cele din urmă, într-una romantică, dar totul a rămas un secret până în 2002: până în momentul în care a fost lansat pe ecrane un videoclip comun al vedetelor pentru piesa „Bonnie & Clyde”. S-au căsătorit în 2008 și patru ani mai târziu s-a născut fiica lor, Blue Ivy. În 2017, au devenit părinți pentru a doua oară: s-au născut gemenii Seri și Rumi.

Penelope Cruz și Javier Bardem (2010)


Prima lor întâlnire a avut loc în 1992 pe platoul filmului „Ham, Ham”, unde actorii au jucat mai multe scene comune. Pe atunci, Penelope avea doar 18 ani, iar Javier avea 23 de ani. Iubirea la prima vedere nu a fost, iar căile actorilor au mers pe drumuri separate. S-au întâlnit din nou abia în 2008. Atunci, a început și relația lor. În 2010, Bardem, în vârstă de 41 de ani, și Penelope, în vârstă de 36 de ani, și-au legalizat relația jucând o nuntă în secret. Acum, actorii cresc doi copii: Leonardo și Luna.

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: