Frumoasele tradiții și obiceiuri de Paști le găsești la Shopping MallDova. În ajunul sărbătorilor pascale, cel mai mare centru comercial din țară a pregătit un program minuțios pentru tine și familia ta, ca să simți adevărata atmosferă a celei mai luminoase sărbători ale anului.

Iar pentru că nu există un motiv mai mare de bucurie decât fericirea copiilor, Shopping MallDova vine cu o sumedenie de surprize ca să-ți facă sărbătoarea mai frumoasă!

Chiar la finalul aceste săptămâni, în data de 8 aprilie va avea loc un atelier de creație și creativitate pentru copii. Alături de părinți, picii vor descoperi arta de a încondeia ouă și vor cunoaște obiceiurile pascale prin joc și distracție. 

Iar pe 14 aprilie, la parterul Shopping MallDova va fi organizat un show interactiv cu jocuri amuzante și activități distractive, la care vor participa patru animatori. La final, cei mici se vor putea implica direct într-un spectacol fabulos de magie.

Nu a fost omisă din program nici goana după ouă! Pe 21 aprilie, toți vizitatorii centrului comercial sunt provocați să caute unde sunt ascunse cele mai frumoase ouă de Paști. Iar pentru copii, iepurașul a pregătit cadouri, surprize, delicii și este gata să se împartă cu toți!

Iar pentru cumpărături necesare, magazinele oferă reduceri de până la 50% pentru diferite articole și produse!

Cu  Shopping MallDova, sărbătorile de Paști sunt mai luminoase!

Distribuie articolul: