DARA a oferit un interviu pentru proiectul  „La unu noaptea” și a fost foarte deschisă. Artista a vorbit despre decizia de a se muta în România, despre relația de prietenie pe care o are cu Sergiu Roabeș (The Motans) și bineînțeles despre dragoste.

Despre alegerea sa de a se dezvolta pe piața din România, artista a spus:

„Am cresut la nivel emoțional și am început să mă sufoc în Moldova. Mergeam pe cerc, mergeam pe același cerc. Era obositor. Aici nu poți câștiga bani ca să creezi ceva mai mult. În Moldova este cumva o limită de bani care se învârt și care le permit artiștilor mai isteți să își cumpere mașini, case și nu știu mai ce, dar nu le permite să crească artistic.”

„Mie mi-a fost foarte frică să ajung să cânt la nunţi şi să câştig din asta bani, îndeajuns ca să trăiesc foarte bine şi să nu mai vreau nimic. Atunci mi-am creat acest challenge și am găsit niște contacte aici. A fost foarte dificil de la început.”

Vedeta recunoaste că își dorește ca muzica ei să fie ascultată de cât mai mulți oameni și nu se ferește să spună că visează la popularitate și succes: 

„Popularitate și putere – asta este ce îmi doresc eu. E un lucru absolut normal și este o prostie să zici că vrei să-ți asculte piesa 1000 de oameni. Dacă vrei să o asculte o mie de oameni, fă piesa și trimite-o pe mail. Un artist iese în scenă, dorind ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți. Cu siguranță sunt un om cunoscut în Moldova, mai puțin cunoscut în România, dar sper să fie altfel, vreau să mă cunoască și România.”

„Nu știu dacă în Moldova a fost mai ușor. Pentru mine în momentul ăla nu era deloc ușor. Eu știam doar că îmi doresc foarte mult, dar nu îmi părea că este o chestie așa cât ai pocni din degete. Pe mine m-a uimit foarte mult faptul că ce am făcut eu a mers destul de bine.”

Din interviu DARA a dat de înțeles că a trecut printr-o relație toxică

„Toxic la nivel de lipsă de  transparență. Adică eu te iubesc, dar nu îți spun asta pentru că tu o să mă iubești mai mult dacă eu nu o să îți spun și asta nu este ok. Dragostea cred că trebuie spusă, cântată, trăită, numai nu utilizată în scop de manipulare. Este dificil, dar este important să pleci și să te impui practic, măcar o lună, să stai singură cu tine și în luna aia se întâmplă minuni. Pentru că începi să te trezești dimineața că poate… Da, iubesc da, da, dar e pentru mine?  Oare așa vreau eu? Și începi să ai puteri să dizolvi totul. Nu recomand categoric să fie înlocuit cu ceva. Am multe prietene care așa ies dintr-o relație, dar după mine nu asta este soluția pentru că din câte am observat, șirul ăsta tot continuă așa… ieși dintr-o relație și intri în alta tot toxică. 

Urmărește interviul integral și vezi ce spune artista despre iubire, succes și critici. 

Sursa video: youtube, „la unu noaptea”. 

Distribuie articolul: