Fondatoarea complexului Phoenix pentru persoanele cu dizabilități, Victoria Dunford, a pornit construcția unei piscine pentru hidroterapie pentru persoanele ce au nevoie de reabilitare. Pentru a duce proiectul la bun sfârșit este nevoie de oameni cu suflet mare care să se alăture campaniei.

Este vorba despre un bazin cu apă caldă de 34 grade Celsius, cu două lifturi specializate pentru hidroterapia persoanelor cu nevoi speciale sau reabilitarea în urma traumelor, o încăpere de 400 metri pătrați cu cameră salină și cameră de aburi.

Acest proiect a primit sprijin generos din partea mai multor parteneri, printre care Fundația Soros Moldova din finanțele Uniuni Europene, Consiliul Raional Râșcani și multe alte companii, dar și alți oameni generoși din întreaga lume care și-au dorit să contribuie pentru a ajuta aceste persoane.

Un program precum Bazinul Phoenix va fi folosit pentru mai multi ani. Peste 400 de copii în fiecare an pot beneficia de tratamente de hidroterapie.

LINK pentru donații și mai multe informații suplimentare.

Numele persoanelor care vor dona pentru acest proiect va fi inscripționat pe pereții piscinei. Astfel inițiatorii campaniei își arată recunoștința către persoanele ce au contribuit la realizarea proiectului.

   Autoare: Doina Cojocaru, stagiară