Ai dansat vreodată ca să susții pe cineva? „Dancing People Challenge” este o campanie socială inițiată de Fundația „Angelus Moldova”. Scopul campaniei este de a colecta fonduri pentru menținerea serviciilor de îngrijire paliativă prestate gratuit de către Hospice Angelus pacienților incurabili.

Regulile sunt simple: se face o donație de cel puțin 100 lei pentru a susținere cauza Fundației Hospice Angelus Moldova. Apoi, donatorul face un filmuleț în care dansează singur ori alături de prieteni și prin care provoacă și pe altcineva să o facă, persoana respectivă având 24 de ore la dispoziție să răspundă provocării. Dacă ea refuză, atunci va trebui să dubleze donația persoanei care l-a provocat iar suma să o doneze fundației. Acest filmuleț este plasat pe rețelele de socializare. Donațiile pot fi făcute pe guvern24.md , Dancing People Challenge, la sediul organizației (A. Mateevici 46) sau prin transfer bancar (rechizitele bancare le găsiți www.hospice.md).

DSC_0553er-1024x680

Fundația „Angelus Moldova” este principalul furnizor de Îngrijiri Paliative din țară și acordă servicii gratuite de înaltă calitate pacienților cu maladii incurabile progresive, avansate cu pronostic limitat sub 12 luni, inclusiv copii.

Nu contează cum dansezi, contează de ce dansezi.