Daniela Ciocanu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei, prezentatoarea este însărcinată și abia așteaptă să îți țină bebelușul în brațe. Vestea a fost și mai frumoasă întrucât Daniela și soțul ei își doreau extrem de mult să devină cât mai curând părinți. 

Prezentatoarea are deja 19 săptămâni de sarcină, iar burtica prinde contur. Daniela s-a pozat în costum de baie, iar noi trebuie să spunem că arată foarte bine și gravitatea o prinde de minune.

Daniela a mărturisit pe pagina sa de Instagram cum se simte acum, dar și cât de complicate au fost primele săptămâni ale sarcinii.

„Sarcina e un moment atât de special, că până în ultima clipă înainte să fac anunțul aici ezităm să scriu. Am făcut-o deoarece absolut persoane străine întâlnindu-mă mă felicitau cu acest eveniment plus și mesajele zilnice cu întrebarea Daniela pot să te felicit deranjau, așa că am zis că am să o fac public. Din acea zi nr de mesaje din cutia mea s-au triplat, am început să comunic cu multe viitoare mămici care pur și simplu mă încarcă și mă motivează să fiu activă aici. Acum sunt și mai responsabilă pentru fiecare postare și cuvânt scris, multe dintre voi vă inspirați din ceea ce scriu eu aici, iar eu vreau ca cei care mă urmăresc și când vor părăsi pagina mea să o facă cu o stare de bine, iată de ce eu niciodată nu fac reclamă pe pagina mea, doar recomandări, pentru a scrie despre ceva sau cineva eu voi testa zile și luni și dacă e ceva ce merită am să dau tag și am să scriu despre experiența mea. Țin foarte mult la reputația mea și la ce gândiți voi despre mine, nu vreau să dezamăgesc nici pe unul din cei aproape 50K de followeri! Acum pot să vă povestesc despre ce fac eu în sarcină: „avem” 19 săptămâni și ne simțim minunat. Primele 12 săptămâni au fost complicate, unica mișcare a mea a fost deplasarea din pat spre baie, cel mai rău îmi făcea mirosurile, lumina puternică, și mâncarea, am slăbit un kg și jumate, a fost greu, dar am rezistat”,  a scris Daniela pe Instagram.

Vezi și: Daniela Ciocanu nu-și mai ascunde burtica: „Cineva opune rezistență!” (Foto)

 

Distribuie articolul: