Este pentru a doua oară când Daniela Ciocanu vine la #dupacortina. Acum trei ani era proaspăt căsătorită și toată lumea o întreba când va face un copil? Daniela a ținut să fie sinceră și a povestit că în unele cazuri trebuie mai mult timp, proceduri și bani pentru a deveni părinți. Jurnalista se lupta cu diagnosticul medicului, care i-a spus că nu va putea avea copii pe cale naturală. Totuși, Daniela și Victor au fost niște norocoși și acum au o fiica superbă pe nume Miranda. 

Am vorbit în interviu despre diagnosticul de infertilitatea, cum a reușit să rămână însărcinată până la urma pe cale naturală și cum s-a schimbat viața lor de când sunt părinți:

Citește câteva fragmente din interviu, dar pentru mai multe detalii vezi materialul video de mai sus.

Despre diagnosticul de infertilitate și minunea pe nume Miranda…

„Mai puternic decât puterea gândului nu există nimic, nici medicina. Eu cred în materializarea gândului. Până la Miranda foarte multe lucruri mi s-au întâmplat fiind că mi-am dorit. Cum am zis, așa s-a întâmplat și atunci când a venit domnul Calaraș și mi-a spus: „Daniela, tu nu poți avea copii pe cale naturală”. Eu i-am spus:„ bine, domnul Călăraș”, dar nu am acceptat vorba lui fiindcă eu sunt foarte ambițioasă și cred în gândurile mele. Am crezut că pot deveni mamă pe cale natulară.

Soțul meu insista să începem procedurile, dar eu i-am spus să aibă un pic de răbdare. În capul meu se plantase ideea că vine copilul fără eprubete și în septembrie 2018, după trei săptămâni de vacanță în Croația, Victor mi-a spus: „gata, până aici a mers soldatul, mergem să facem procedura.”

După mai multe investigații ar fi trebuie să fac un vaccin și pur instinctiv am făcut un test de sarcinî și avea două liniuțe. Am plecat la sora mea și am mai făcut unul și iarăși erau două liniuțe, oricum sora mea m-a sfătuit să dau și o analiză de sânge pentru a fi sigură (în tot acest timp soțul meu mă aștepta acasă) până și analiza de sânge a arătat că domnul Călăraș nu a avut dreptate, Daniela a câștigat (râde).

Domnul Călărași mi-a spus: „medicina are cinci procente de coridor întunecat, pe care noi nu-l putem până la sfârșit lumina și iată tu ești un caz din coridorul acela întunecat.”

Cum schimbă relația dintre soți venirea copilului…

„Noi din start am știu să facem în așa fel încât venirea copilului să nu ne afecteze viața. Am jonglat foarte bine între a fi părinți și soț ți soție. Asta e super fain dacă îți reușește, astfel tu te simți alintată, iubită protejată alături de soțul tău și transmiți asta și copilului. Avem noroc de mamele noastre care vin și petrec timp cu Miranda

Relația noastră s-a schimbar doar spre bine, deși eu așteptam să fie altfel. Avem marele noroc că noi ca și părinți suntem pe aceeași undă.”

Pentru mai multe detalii nu rata noua ediție După Cortină.