Îndrăgitul artist a reușit să trezească amintiri frumoase pentru cei mai mulți dintre fani și să creeze altele noi pentru ceilalți. Acest concert, cu siguranță, a reușit să implanteze cele mai frumoase emoții pentru fiecare spectator în parte.

După mai mulți ani, unul dintre cei mai de succes artiști de la noi, care are milioane de fani în lumea întreagă, a revenit acasă, pentru a susține un concert excepțional, pentru cei mai devotați admiratori ai săi. Cu energia sa debordantă, Dan Bălan a reușit să transmită publicului emoții puternice, retrăind alături de publicul din Moldova, cele mai frumoase amintiri din ultimele două decenii.

Imaginile reușesc să transmită doar o mică părticică din acea energie și atmosferă feerică care a dominat pe tot parcursul serii. Solistul O-zone, controversatul Crazy Loop și talentatul artist Dan Bălan și-a deschis inima prin muzică pentru conaționalii săi.

Fotografii realizate de Nata Eftene

Vezi și: Moment emoționant la concertul lui Dan Bălan. Mama artistului a urcat pe scenă: „Oriunde ai fi cu inima te voi veghea”