În sfârșit Dan Bălan a revenit acasă cu un show care nu va fi uitat prea curând. Sala Palatului Național, acolo unde a început totul pentru interpret a fost aseară plină. Oameni de toate vârstele au venit să îl vadă pe unicul artist de la noi, care a devenit cunoscut în toată lumea. 

Dan a susținut un show timp de două ore. Acesta a interpretat cele mai frumoase melodii ale sale. Fiind la Chișinău interpretul a ales să ne cânte multe melodii în limba română, melodii care au reprezantat primul lui succes.

Mama artistului a fost alături de fiul său, iar la sfârșit a urcat pe scenă, unde a emoționant o sală întreagă cu mesajul său: Dănuțelu, pe scena asta totul a început, acum pe scena asta vreau să îți spus așa: Scumpul meu, Dănuț al meu, atât de mare ai ajuns… Nu pot să cred că eu sunt cea care pe lume te-a adus. De necrezut parcă mai ieri în brațe te strângeam și tot ce îmi doream mai mult, te legănam și îți șopteam să crești, Dănuțul meu să crești cum cresc eroii din povești. Îți dăruies ce am mai sfânt, doar inima ea îți va cânta tu s-o asculți și vei zbura departe, unde visul meu se va vedea în chipul tău. Dănuțelu, azi nu ești doar al meu, dar vreau să știi oriunde ai fi cu inima te voi veghea mereu cu dorul ascuns în pieptul meu.” 

Dan a fost emoționat și a adăugat: „Mama știe să facă chestiile astea, e în sânge. Te iubesc foarte mult, mama. Iubesc foarte mult Chișinăul, Moldova. Mulțumesc că ați venit, mulțumesc pentru această căldură.” 

Dan Bălan a mai avut o surpriză pentru spectatori. Acesta a cântat în premieră noua sa melodie: „80’on my brain” și pentru asta a rugat sala să îl ajute cu un moment de coregrafie. Spectatorii au fost încântați de noul single al interpretului și l-au susținut cântând refernul alături de el. În curând va fi lansat și videoclipul, care va conține imagini din turneu.

Dan Bălan a mai adăugat că Chișinăul este unicul oraș, unde are emoții înainte de concert și că speră să vină acasă cât mai des.

Sursa foto: Dima Neer (Kikundra)

 

Distribuie articolul: