Pe 13 februarie, se va împlini exact un an de la premiera filmului „Fifty Shades of Grey”, ecranizarea căruia a trezit adevărate furori în rândul cinefililor. În ciuda criticilor care i s-au adus, Dakota Johnson, eroina principală din film, se declară mândră de rolul erotic pe care l-a jucat: cel al Anastasiei Steele. Cel puțin asta mărturisește în interviul acordat pentru revista britanică Vogue. Britanicii vor putea admira chipul actriței pe coperta din februarie a publicației.

„Sunt mândră de rolul meu în „Fifty Shades of Grey” și nu trebuie să mă apăr de asta. Cu cât mai des apar pe ecrane, cu atât publicul înțelege mai bine cât de divers pot juca. Consider eu că filmul mi-a deschis ușa spre lumea cinematografiei? Da. Datorită lui, majoritatea oamenilor au aflat cine sunt. 

De ce mama mea (Melanie Griffith) nu apare în filme? Pentru că este o actriță neobișnuită. Și de ce bunica mea (Tippi Hedren) nu se filmează? Această industrie e a naibii de brutală. Indiferent de cât ești de bună, uneori ai senzația că nimeni nu are nevoie de tine. Este foarte dificil. De fiecare dată când nu am propunerea de a apărea într-un film, încep să mă îndoiesc de faptul că voi mai lucra vreodată.

Nu arăt impecabil în viața reală. Și nu doar eu. Îmi place să particip la filmările în care eroii apar sincer, fără prea mult machiaj. Asta mă excită”, spune actrița de 26 de ani, în interviu.

page

Pentru a apărea pe paginile publicației, Dakota a fost surprinsă de fotograful Alasdair McLellan și îmbrăcată în ținute semnate de brandul Céline.