Revista „Architectural Digest” continuă să facă vizite în casele vedetelor de la Hollywood! De data aceasta, aceștia i-au organizat o vizită Dakotei Johnson, actrița devenită celebră după ce a jucat un rol în filmul „50 Shades of Gray”. Vezi cum i-a primit actrița, în casa ei din Los Angeles.

Casa vedetei este situată într-o regiune retrasă, într-un colț plin de verdeață. Părinții Dakotei, actorii Melanie Griffith și Don Johnson, au divorțat când aceasta avea șase ani, așa că a fost nevoită să locuiască în două case și să petreacă mult timp pe platourile de filmare, unde lucrau părinții. Oricum, Dakota spune că deși i-au plăcut acele momente din copilărie, la un moment dat a vrut să-și găsească refugiul într-un loc care să-i aparțină.

Actrița spune că a cumpărat casa imediat după ce a văzut-o.

„Am fost imediat atrasă de faptul că aici este curat și confortabil. M-am gândit că nu vreau să-l vând niciodată… M-am mutat aici acum cinci ani. Aceasta a fost a doua casă pe care mi-a arătat-o agentul imobiliar. Ador lemnul și lumina, așa că m-am îndrăgostit imediat de acest loc. Înainte de mine, aici locuia Ryan Murphy. Lui, de asemenea, i-a plăcut foarte mult acest loc, dar așa cum familia lui a crescut, au fost nevoiți să se mute”, spune Dakota.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: