Știai că alergia la laptele de vacă dispare treptat, odată cu înaintarea în vârstă. Noutăți de la „Alfa Diagnostica”: Alergie la produsele lactate este o mare provocare pentru unii copii, chiar din primele zile de viață. Iată cum o putem depista foarte simplu.

 Cauzele acestei reacții a organismului sunt diverse și se manifestă prin: nas înfundat, erupții cutanate, puroi, edem al mucoaselor, dermatită.

Ce opțiuni există pentru diagnosticarea alergiei la produsele lactate?

Laboratorul medical „Alfa Diagnostica” oferă posibilitatea efectuării cu succes a testului ce depistează alergiile la produsele lactate, cât și depistarea reacțiilor la elementele principale ale laptelui: albumină, cazeină, globulină. Grație acestui test poate fi măsurată cantitatea de anticorpi, dar și se poate afla dacă există o oarecare alergie inclusiv la gluten.

Costul testului este de 375 de lei, iar rezultatul îl aveți timp de numai două zile.

Mai multe detalii pe site-ul Alfalab.md.

Pregătirea pentru investigație e simplă:

Se recomandă prelevarea materialului supus testului nu mai devreme de patru ore după ultima ingestie de alimente (sugarilor – înainte de alăptare). Administrarea preparatelor antihistaminice nu influențează exactitatea testului. 

P