Ca orice alt gen de cinema, filmele de groază sunt la fel de interesante și urmărite. Unii sunt chiar „fani” și iubesc la nebunie astfel de scene înfricoșătoare. De aceea, noi venim în ajutor cu câteva filme de groază care merită să fie vizionate.

„Fără Zgomot 2”

Continuarea thrillerului de John Krasinski cu Emily Blunt în rolul principal. După o amenințare mortală, familia Abbott va trebui să facă față provocărilor și să lupte din nou cu creaturi teribile care vor doar un singur lucru – să ucidă pe cei care scot sunete.

„Pustiul întunericului și al răului”

Fratele și sora vin la ferma părinților, dar întâlnirea cu rudele nu este foarte călduroasă. Tatăl lor este bolnav și e conectat la un aparat care îl ține încă în viață, iar mama cântă cântece groaznice și mormăie în mod constant ceva.

„Astral. Online”

În timp ce oamenii normali au rămas acasă și au lucrat în timpul pandemiei, alții au folosit progresele tehnologice în alte scopuri. Un grup de studenți decide să organizeze o sesiune spiritualistă prin videoconferință. Însă, într-un moment apare un musafir neinvitat într-una din ferestre.

„Răul”

O fată care este bătută în mod regulat de soțul ei, într-o zi rămâne văduvă: o anumită creatură intră în casă și îl ucide pe soț. Dar povestea nu se termină aici. Acum vede crime în visele ei și încearcă să prevină aceste crime în viața reală.

„Casa lui”

Un cuplu de refugiați împreună cu fiica lor încearcă să părăsească Sudanul de Sud devastat de război. Cu toate acestea, fetei nu-i este predestinat să ajungă în Marea Britanie, aceasta se îneacă. Totuși, soții primesc locuințe noi, unde, conform legii vor trebui să se confrunte cu un vecin, foarte neplăcut, din lumea cealaltă.

Deci, ce film vei viziona în această seară?

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: