Tânărul fotograf moldovean Stas Blagoslovitu a murit ieri, 28 decembrie. Acesta a fost găsit fără suflare de către mama sa.

Profund îndurerat, fratele geamăn al fotografului, Corneliu Blagoslovitu, a publicat un mesaj pe Facebook:

„Frate, din burta mamei am fost împreună, de mici copii toate greutățile le treceam de mână, acum cu lacrimi în ochi nu îmi vine să cred că ne-ai lăsat și te-ai dus la ceruri… S-a rupt o bucată din mine, am simțit totul, dar nu credeam că așa se va întâmpla. Iartă-mă că nu am fost alături de tine în ultima clipă din viața ta… Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace …”

Frate din burta mamei am fost impreuna, de mici copii toate greutatile le treceam de mana, acum cu lacrimi in ochi nu…

Publicată de Blagoslovitu Corneliu pe Marţi, 29 decembrie 2020

 

Nici prietenilor fotografului nu le vine să creadă că acesta a trecut în neființă atât de devreme.

„…Am primit o veste in noapte… si nu ma pot liniști… Stas Blagoslovitu

Atât de devreme te-ai dus…

Cândva parcă în glumă mi-ai spus ca știi ca vei trăi 33 de ani… și ai râs…

Azi mă cutremură plecarea ta… la 33…

Dumnezeu să te ierte și să-ți facă loc în Lumină…

P.S. Amănunte nu știu încă. Doar știu ca e adevărat că Stas nu mai e printre noi…”, a scris interpreta Georgeta Voinovan pe rețelele sociale.

Stas Blagoslovitu a fost un fotograf cunoscut, pasionat de aventuri, la cei 33 de ani ai săi reușind să călătorească în peste 100 de țări. Într-un interviu pentru EA.md, publicat în 2018, Stas ne-a dezvăluit că și-a început activitatea în domeniul artistic la vârsta de 17 ani. Primul său job a fost în calitate de operator tv, la un post local de televiziune. A încercat să fie puternic și să își asume responsabilitatea, ca ulterior să dea dovadă de multă maturitate și să învețe rapid: „La vârsta mea fragedă a fost foarte complicat. În fiecare zi era câte un director nou și însăși meseria era mai deosebită. Zilnic participam la mai multe evenimente. Asta mă captiva foarte mult. Eu eram sârguincios și flămând de muncă”.

Cauza decesului deocamdată este necunoscută.

Condoleanțe familiei și prietenilor din partea echipei EA.md.

Citește interviul: Fotograful Stas Blagoslovitu a călătorit în peste 70 de țări! Iată care a fost primul său job

Distribuie articolul: