Sergiu Nichitovschi, născut în Republica Moldova, a avut o prestație remarcabilă la concursul “Românii au talent” din 8 martie.

A reușit să impresioneze atât publicul, cât și cei patru jurați, interpretând o compoziție muzicală la ferăstrău. Datorită acestui succes, s-a calificat în etapa următoare a concursului de talente, scrie newsmaker.md.

Timp de mai bine de trei minute, Sergiu Nichitovschi a interpretat la ferăstrău o compoziție care a surprins și încântat în același timp.

Numărul lui Sergiu Nichitovschi a fost îndelung aplaudat în picioare atât de public, cât și de juriu.

„Mie mi-a plăcut atât de mult sunetul ăsta pe care l-am auzit astăzi pe scenă. Eu un singur sunet l-am mai auzit care să aibă efectul ăsta asupra mea și, probabil, și datorită faptului că era foarte personal, emoțional. Eu doar la vocea Danei, soția mea, am mai simțit ceva asemănător cu ce am simțit acum pe scenă. Pe cuvântul meu de onoare. (…) Vă mulțumesc mult pentru numărul ăsta! Mi-a plăcut cu tot sufletul”, a spus juratul Dragoș Bucur.

Ulterior, juriul i-a acordat patru de „DA” și, astfel, artistul s-a calificat în următoarea etapă.

ergiu Nichitovschi cântă de la vârsta de 4 ani, este naist profesionist. A absolvit Conservatorul din Chișinău la clasa de nai, precum și o școală de muzică la instrumentele pian, acordeon, fluier, nai.

Odată, la Milano, a întâlnit un muzician care cânta la fierăstrău. I s-a părut atât de neobișnuit și interesant încât, după un timp, a încercat să facă și el asta, dar doar pentru distracție. Dar i-a plăcut, iar încetul cu încetul, fierăstrăul a devenit un alt instrument preferat al lui. Când cântă la fierăstrău, încearcă să imite vocea umană, a povestit artistul.

Distribuie articolul: