În cadrul noii ediții a programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship, participantele selectate vor avea oportunitatea de a primi suportul necesar dezvoltării afacerii din partea mentorilor care au în spate o experiență bogată în domeniul antreprenorial.

Mai jos, vă prezentăm lista mentorilor din cadrul celei de-a doua ediție a programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship:

Andrei Suleanski, Business Tracker

Andrei Suleanski este un antreprenor în serie care și-a înființat prima afacere la vârsta de doar 22 de ani. De atunci, a lansat un număr destul de impunător de afaceri, dintre care 10 au eșuat iar 4 sunt de succes. În ultimii 4 ani, activează ca business tracker și oferă ajutor persoanelor care planifică să se lanseze în antreprenoriat.

Riccardo Fedeli, Head of New Business IT, Picanova

Riccardo Fedeli este antreprenor în domeniul IT. Pe parcursul carierei sale profesionale, a lansat mai multe companii IT precum OFarm sau E-Dezine iar la moment deține poziția de Head of New Business IT în cadrul companiei germane Picanova GMBH.

Andrei Stalbe, fondator Crawles

Cu cinci ani în urmă, Andrei Stalbe, inginer de profesie, a fondat compania Crawless, creată pentru a automatiza procesele web în companie. De asemenea, Andrei se implică activ în proiecte care au un impact pozitiv asupra oamenilor și a mediului care ne înconjoară.

Vlad Caluș, co-fondator Planable

La vârsta de doar 16 ani, Vlad Caluș a înființat 2 organizații non-guvernamentale, după care a plecat în altă țară și alături de câțiva prieteni a înființat compania Planable – unul din cele mai de succes startup-uri din Moldova. La vârsta de 22 de ani, Vlad a fost inclus în lista 30 Under 30 by Forbes.

Ștefan Nistor, fondator Fintech Moldova

Ștefan Nistor este specialist în Digital Marketing și consultant Web la Precise Biometrics, companie de produse biometrice listată pe Bursa de Valori de la Stockholm. În trecut, a fost co-fondatorul Asociației Drupal Moldova, Marketing Manager la Tekwill, organizatorul conferințelor Fintech Moldova Conference și Winetech Moldova Conference și co-organizatorul conferințelor Ignite Chișinău și TechVillage.

Reamintim că aplicările sunt deschise până pe 25 februarie 2021.

Acest program este implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) cu sprijinul financiar al Japoniei.