Singurul program de accelerare pentru industriile creative din Moldova revine. Yep!Moldova lansează ediția a II-a a Creative Accelerator. Mai actual, mai provocator, mai accelerat!

Creative Accelerator este un program care oferă sprijin, informații, suport, resurse creative și antreprenoriale pentru echipele şi companiile care activează în domeniile createch. Scopul programului este să ajute participanții să își dezvolte abilitățile de antreprenor, să crească un  startup în jurul unei idei, să scaleze afacerea, să obțină acces la oameni, comunități și resurse necesare și… să se bucure de propriul succes.

 

Creative Accelerator este locul unde ideile cresc mari și aduc bani

Mai exact aduc:

10 000$ fondul total de grant pentru câștigători
3 premii a câte 1500$ pentru participare la evenimente internaționale

 

Cine se poate înregistra?

Oameni cu start-up sau idei de start-up createch (care combină creația cu tehnologia)
Creatori și artiști cu branduri noi sau la în faza de creștere
Branduri sau companii de creație și antreprenori care sunt gata să pentru scalare și lansare internațională

Mai simplu, pot aplica muzicieni, pictori, fotografi, scriitori, designeri, animatori, artiști digitali, dar și edituri, agenții de creație, studiouri de fotografie, grafică, animație, film, buticuri de immersive/interaction, VR, AR, XR, media, educație… și lista poate continua.

 

Timp de 6  luni, participanții vor trece câteva faze de creștere și accelerare.

 

Programul oferă expertiză națională și internațională –  la fiecare etapă, avem cei mai potriviți oameni pe post de traineri, mentori, finanțatori, leaderi și o comunitate întreagă care este întotdeauna gata să te sprijine.

 

Dar cel mai important – acceleratorul este un spațiu de practică și dezvoltare rapidă – participanții învață să își definească ideea, formulează valoarea lor unică, înțeleg consumatorul, testează și validează ideea de afacere, primesc inițiere și acționează prin Design thinking, creează MVP, elaborează Road map și IDP, estimează creșterea, fac prezentări și atrag parteneri sau investitori.

 

Înregistrările sunt deschise până în data de 27 februarie 2024, prin completarea formularului – link.

Pentru mai multe detalii accesați www.yepmoldova.org/creativeaccelerator2

 

Creative Accelerator este implementat de Yep!Moldova cu suportul financiar oferit de Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) – fond regional de 285 de milioane de dolari, un pionier în Ucraina și Moldova, cu o experiență de peste 29 ani de investiții în companii mici și mijlocii.

 

Partenerul programului este Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID Moldova,  Suedia și UK Aid.

 

Pentru întrebări sau mai multe detalii, scrieți-ne pe [email protected].

Distribuie articolul: