Mereu deschise și cât se poate de sincere, realizatoarele emisiunii „Optmart SRL” au decis că sărbătorile de iarnă reprezintă perioada perfectă pentru a sta la taclate, pentru a povesti și a asculta povești de viață. Iată de ce, au pus la cale un eveniment deosebit, ce se va desfășura chiar a doua zi de Crăciun. Mai multe detalii, aflați mai jos.


După câteva luni în care au apărut pe micile ecrane, Angela Frolov, Alla Donțu, Diana Guja și Angela Stafii și-au propus să-și cunoască telespectatorii. Așadar, prezentatoarele vă invită la primul offline „Optmart SRL”, acolo unde atmosfera intimă și emoțiile frumoase vor fi la ele acasă.

„E primul nostru offline, ieșirea în lume, cum s-ar spune. Offline-ul va avea o temă. Noi încă n-am anunțat-o publicului. E vorba despre Schimbare. Fiecare va avea câte un discurs de 20 de minute despre schimbările din viață, dar fiecare va lua un aspect diferit. Ideea temei a venit de la comentariile pe care le-am primit la cele două live-uri. Multe femei voiau să afle care a fost calea noastră, cum am ajuns unde am ajuns și am zis că acest offline va fi o oportunitate bună să venit cu poveștile noastre”, au declarat organizatoarele.

Offline-ul va avea loc pe data de 26 decembrie, iar intrarea este gratuită. Doritoarele de a participa se pot înregistra AICI.

Mai multe informații, aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește și: Realizatoarele emisiunii „Optmart SRL”, luate la întrebări despre femei și bărbați, stereotipuri și mituri

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: