Credeaţi că dacă au părăsit Marea Britanie nu vor mai fi în lumina reflectoarelor? Ei bine… nu! Meghan Markle şi Prinţul Harry pregătesc lansarea biografiei lor. 

La începutul lunii aprilie, Meghan Markle şi Prinţul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, au renunţat la rolurile lor de seniori în cadrul familiei regale. La acea dată se aflau deja la mii de kilometri distanţă de locul unde Harry a crescut. Au început o nouă viaţă pe pământ american. Viaţa lor de acum nu mai seamănă deloc cu cea de acum câteva luni, de acum doi sau trei ani, când se bucurau de anumite privilegii, de o viaţă cum numai prinţii şi prinţesele o duc. Ei au vrut să trăiască diferit!

Locuiesc acum în Los Angeles! Prima lor apariţie semnificativă a fost pe 16 aprilie, când foştii duci de Sussex au fost fotografiaţi împărţind mâncare rezidenţilor bolnavi cronici din zona West Hollywood din Los Angeles, după ce s-au înscris ca voluntari pentru organizaţia Project Angel Food.

Două zile mai târziu, ca semn că Meghan şi Harry au devenit una dintre ţintele preferate ale paparazzilor, aceştia au fost fotografiaţi în timp ce-şi plimbau cei doi câini pe străzile din Los Angeles. Ei au purtat două batice la gură, pe post de mască sanitară devenită obligatorie în Los Angeles, din cauza pandemiei de coronavirus.

Credeaţi că nu o să mai fie în lumina reflectoarelor? Meghan Markle şi Prinţul Harry revin chiar cu o biografie. Fosta Ducesă de Sussex se pare că şi-a dorit să-şi spele imaginea cu orice preţ, mai ales că de-a lungul apariţiilor sale i-a fost conturat un profil de divă. Aşadar, aceasta speră că această carte să fie publicată cât mai repede în speranţa că amănuntele dezvăluite vor face drepate şi vor reuşi să o pună într-o lumină pozitivă.

De asemenea, se pare că ei vor detalia acolo motivele pentru care au părăsit Casa Regală. Biografia, care se va numi „Finding freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family” şi va purta semnăturile jurnaliştilor Omid Scobie şi Carolyn Durand urmează să fie lansată, la nivel mondial, pe 11 august.

Viaţa controversată a lui Meghan Markle

Faptul că a mai fost căsătorită, faptul că este cu câțiva ani mai mare decât Prinţul Harry, este şi actriţă… parcă nimic nu o recomada pe Meghan Markle pentru a fi soţia Prinţului Harry. Cu toate acestea, ei s-au îndrăgostit, iar acum formează o adevărată familie alături de fiul lor, micuţul Archie.

Meghan Markle speră să scoată la lumină prin această biografie adevărata ei viaţă, cititorii să înţeleagă cât i-a fost de greu să se acomodeze cu noul statut, dar şi să renunţe rapid la titlul de ducesă.

„Crede că paginile din carte vor face lumină şi vor arăta lumii că nu au avut altă alegere decât aceea de a părăsi familia regală. Meghan doreşte ca cititorii să înţeleagă faptul că viaţa ei nu a fost numai lapte şi miere. Cel mai mult visează ca imaginea ei de divă pretenţioasă să fie distrusă odată pentru totdeauna.  O doare faptul că se zvoneşte că a fost răutăcioasă cu angajaţii de la Casa Regală, iar cartea îi dezvăluie şi partea umană, plină de sensibilitate”, a dezvăluit un apropiat publicaţiei britanice dailymail.co.uk.

Sursa: okmagazine.ro