Odată cu sosirea primăverii, totul prinde viață și culoare. Starea noastră de spirit trece prin modificări majore, simțim nevoie de mișcare, de experiențe noi și plăcute. Creierul și corpul nostru cer RESTART! Aquaterra vine cu câteva recomandări pentru ca tu să îți petreci timpul liber într-un mod sănătos și cât mai benefic pentru starea ta interioară și exterioară.

Sportul (acasă, în aer liber sau la sala de fitness)

Într-un corp sănătos – o minte sănătoasă! Nu mai este pentru nimeni o noutate că exerciţiile fizice regulate sunt esenţiale pentru o viaţă sănătoasă. Practicarea lor regulată este unul dintre cele mai importante lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-şi păstra starea de sănătate. Activitatea fizică regulată ne ajută să ne păstrăm agere abilităţile de a gândi, de a învăţa, de a judeca chiar şi pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Aquaterra îți propune cea mai performantă sală de fitness din Moldova, dotată cu utilaje ultramoderne și antrenori profesioniști. Alături de echipa noastră calificată, timpul petrecut la sală va deveni momentul tău de respiro și te va detașa de la toate grijile și problemele cotidiene. În același complex sportiv ai acces și la sala de forță, unde cu ajutorul unui antrenor personal vei putea stabili un program individual de exerciții care te vor ajuta să îți menții corpul în formă. Iar lucrul din greu la aparatele pe care ți le va indica specialistul, te vor elibera în mod garantat de stresul din timpul zilei de lucru. Crede-ne, noi știm despre ce vorbim!

Procedurile spa

Aquaterra are cele mai performante centre spa din Moldova, unde vei avea parte de emoții de fericire, relaxare plăcută, o senzație de confort și vei savura niște proceduri wellness de cea mai înaltă calitate. Aici vei găsi toată gama de proceduri de înfrumusețare și îngrijire corporală. Iată câteva dintre acestea:

  • Proceduri faciale

Mai ales că primăvara este cel mai indicat anotimp pentru a acorda maximă atenție tenului tău. Combinația dintre masaj și uleiuri aromate face ca procedurile faciale să te ducă într-o stare de euforie. Produsele utilizate în timpul ședinței te vor ajuta să scapi de problemele cu pielea, iar atingerile delicate ale terapeuților vor ușura tensiunea din mușchii feței și te vor lăsa să te simți relaxat și în largul tău.

  • Masajul

Indiferent de tipul masajului preferat, această procedură este bine cunoscută pentru beneficiile sale uimitoare de ameliorare a stresului. Datorită alunecărilor, frământărilor, atingerilor, vibrațiilor și loviturilor încrucișate efectuate de terapeut, tensiunea musculară se va diminua semnificativ. Efectele masajului  au fost studiate pe scară largă și s-a dovedit că o ședință de 45 de minute scade semnificativ nivelul hormonilor de stres din corp.

  • Împachetări corporale

În timpul unei astfel de proceduri, întreg corpul este acoperit cu o substanță specială, iar ca urmare vei simți un sentiment de euforie, satisfacție și integritate. Totodată, datorită faptului că pielea este hidratată și hrănită cu substanțe folositoare, aceasta va fi mai catifelată și regenerată.

Ai nevoie de toate astea, nu? Atunci nu mai aștepta, contactează specialiștii centrului nostru la numărul de telefon 022 628 000 și fă o rezervare, iar noi îți garantăm că timpul petrecut aici va fi de cea mai înaltă calitate, îți vei dori să revii, iar și iar!

P