Ochii sunt oglinda sufletului, mai ales acum că sunt elementul pe care îl vedem cel mai mult de la alții, iar genele sunt deseori importante și ele pentru a avea un aspect atrăgător. Prin urmare, aici te învățăm cum să crești genele cu avocado și nu-ți place ideea, verifică aceste 4 uleiuri naturale pentru a lungi și întări genele.

A avea gene lungi, groase și ondulate este de obicei scopul multora. Deși acest lucru nu este întotdeauna posibil. Potrivit National Institutes of Health, mai mult de o genă cade de obicei din cauza lipsei anumitor vitamine. De asemenea, trebuie remarcat faptul că utilizarea rimelului le poate usca și le poate fragiliza.

Dacă ești în căutarea unui remediu natural care să te ajute să obții gene mai lungi, mai puternice și mai sănătoase, ai venit în locul potrivit. Aici vă împărtășim o mască de avocado care vă va ajuta să obțineți genele de vis.

Mască de avocado pentru a obține gene lungi și sănătoase

INGREDIENTE
1 lingura ulei de argan.
1 lingura ulei de migdale 1 lingura avocado zdrobit

PROCEDURĂ
1. Într-un castron adânc, amestecați toate ingredientele până obțineți o pastă, apoi aplicați cu ajutorul unei pensule de rimel sau a unui tampon de bumbac.
2. Trebuie să lași sa actioneze o jumătate de oră sau o oră pentru a termina clătirea ca de obicei.

NOTĂ: Puteți folosi această mască în mod regulat la fiecare trei zile și în mai puțin de o lună vei începe să vezi rezultate în genele tale.

Distribuie articolul: