Știai că o relație fericită alături de partenerul tău îți poate provoca o serie de schimbări în organism? Stai liniștit/ă, e de bine! Un el sau o ea alături îți poate influența sănătatea. La propriu! Relațiile de cuplu tind să ne susțină imunitatea și să ne facă mai rezistenți la anumite boli – lucru dovedit științific și recunoscut de medici.

Cum o relație fericită te ajută:

  • Relațiile intime, frecvente, reduc nivelul de stres și îți oferă o stare de bine. Ești mai echilibrat din punct de vedere mental și stimulezi activitatea cerebrală;
  • Îmbrățișările și atingerile persoanei dragi declașează oxitocina – hormonul fericirii;
  • O relație fericită de cuplu scade nivelul cortizolului – hormonul stresului, dar și riscul de hipertensiune arterială;
  • Relația de cuplu te poate motiva să adopți obiceiuri sănătoase. Faceți sport, mâncați sănătos și stabiliți-vă scopuri frumoase împreună!

Complexe premium pentru EL și EA:

Dacă vrei să ai #grijă și mai mult de partenerul tău și de sănătatea voastră, farmaciștii de la Farmacia Familiei recomandă complexele premium pentru El și Ea de la Bitonic.md.

  • Bitonic Man – conține aportul necesar de vitamine și minerale pentru sănătatea bărbaților.  Susține potența, crește rezistența fizică, stimulează libidoul și îmbunătățește funcția de virilitate și fertilitate.
  • Bitonic Lady – complex de vitamine și minerale special conceput pentru femei, care susține sănătatea părului și a unghiilor, dar mai ales menține aspectul tânăr al pielii, având un efect antiage datorită conținutului de colagen.

Specialiștii de la Farmacia Familiei îți doresc o relație relație împlinită și o viață fericită!

P