Ai găsit bărbatul perfect și vrei să știe toți despre asta? Deja ești gata să îi faci cunoștință cu părinții tăi? Află cum să treci prin acest proces într-un mod delicat fără a șoca una dintre părți. 

Decideți dacă e cazul să vă grăbiți

Dacă vă cunoașteți de câteva zile, cu siguranță, e prea devreme să vă gândiți la o prezentare părinților. Dacă bărbatul este mai în vârstă cu 5-7 ani, pot apărea unele nemulțumiri. Părinții vor fi mai bucuroși pentru un bărbat care este practic de aceeași vârstă cu fiica lor, decât cu unul mai în vârstă.

Din timp, întrebați iubitul dacă el își dorește acest lucru

Întrebând acest lucru, veți putea prinde doi iepuri deodată: veți afla cât de serioase sunt intențiile lui și în același timp, veți demonstra respectul vostru față de el.

Sursă: woman.ru

Încercați să nu șocați

Dacă iubitul vostru este fanul tatuajelor sau a piercing-ului, iar părinții preferă mai degrabă să vadă lângă tine „un băiat cuminte”, atunci cu siguranță ei nu vor putea comunica într-o manieră prietenoasă. Găsiți un compromis. Rugați iubitul să-și scoată cele mai extravagante accesorii pentru a nu influența negativ prima impresie.

Discutați cu părinții

Pentru început, puneți la curent părinții cu faptul că în viața voastră a apărut un iubit. Vorbiți-le despre ceea ce îi interesează cu adevărat. După o perioadă, când se vor calma spiritele și părinții se vor obișnui cu această etapă, vă puteți gândi și la o prezentare.

Sursă: woman.ru

Cum trebuie să se comporte femeia în aceste situații:

  1. Nu trebuie să aveți emoții. Este o etapă importantă de care depinde viața voastră în viitor. Chiar dacă iubitul nu a fost pe plac părinților, tot voi decideți dacă rămâneți cu el în continuare sau nu.
  2. Evitați formulările prea lungi și complicate, fiți cât mai simpli, de exemplu „Mama, tata, el este X și este iubitul meu”.
  3. Fiți pregătită pentru orice. După prezentare, vor apărea multe întrebări.
  4. Nu vă jenați să schimbați subiectul dacă vedeți că ceva nu e în regulă.

Fiți pregătiți să răspundeți la întrebări legate de viitor, părinții iubitului, cum petreceți timpul în doi, despre vicii și alte întrebări care creează o impresie despre persoană.

Sursă: woman.ru