Merele sunt fructele care pot fi consumate în orice anotimp al anului. Fie le consumăm în forma lor naturală, fie putem profita să facem prăjituri cu mere. Dar astăzi recomandăm o nouă rețetă de biscuiți cu mere. E o rețetă simplă, gustoasă și o vei adora. 

De ce ingrediente ai nevoie?

Ingrediente:
200 gr ricotta
300 gr faină
200 gr unt

1 lingură zahăr
1 linguriță praf de copt
200 g zahăr
1 linguriță scorțișoară
1 ou
3 mere

 

Mod de preparare:
Într-un castron amestecați ricotta, făina, untul, zahărul și drojdia. Frământăm aluatul cu mâinile și formăm o masă omogenă. Se lasă conținutul la frigider timp de 30 de minute. Între timp, amestecați zahărul, scorțișoara și merele. Întindeți aluatul și formați discuri, ungeți cu un ou.

Umplute cu mere se închid și se dau croissantele în amestecul cu scorțișoară. Coaceți la 356°F (180°) timp de 30-40 de minute.

Distribuie articolul: