Până și copiii de la grădiniță recunosc cât de revoluționară este „Wonder Woman”. Duminică, regizoarea filmului „Wonder Woman”, Patty Jenkins, a postat pe Twitter „o listă cu 10 întâmplări drăguțe legate de Wonder Woman” care s-au petrecut într-o grădiniță de copii după vizionarea filmului cu super-eroina, scrie Huffington Post.

„Lucrez la o grădiniță și aceasta este o colecție de întâmplări drăguțe legate de Wonder Woman care s-au petrecut într-o săptămână de la lansarea filmului”, se menționează în partea introductivă a listei trimisă de o angajată a unei grădinițe.

• Luni, un băiat obsedat de Iron Man mi-a spus că i-a cerut părinților săi un lunchbox (cutie pentru mâncarea la pachet) cu imaginea lui Wonder Woman.

• O fetiță a spus: „Când voi crește mare, vreau să vorbesc sute de limbi, ca Diana”

• Tot această fetiță i-a rugat părinții săi să-și reorganizeze ziua de naștere din stilul filmului „Frumoasa şi Bestia” în stilul „Wonder Woman”, cu doar TREI ZILE înainte de petrecere.

• Șapte fete care se jucau împreună la recreație, marți, au declarant că deoarece toate vroiau să fie Wonder Woman, până la urmă au ajuns la o înțelegere să fie amazoane și să nu se certe, dar să lupte împreună pentru a învinge răul.

• Mai este o fetiță care refuză să mă asculte dacă nu mă adresez la ea „Wonder Woman”.

• O altă fetiță a întrebat-o foarte serios pe educatoare dacă ar putea să renunțe la uniformă în favoarea costumului Wonder Woman, deoarece „ar dori să fie pregătită în caz dacă va fi necesar de salvat lumea”. Educatoarea i-a zâmbit și i-a spus că se permite, iar în următoarea zi fetița a venit îmbrăcată ca Wonder Woman. Ceilalți copii nici nu au clipit din ochi.

• În timp ce se pregăteau de un număr de dans, au întrebat-o pe educatoarea dacă ar putea veni ca super-eroi, ei urmau să cânte un cântec despre iepurași.

Un copil s-a supărat și a aruncat o cutie de plastic peste cap și o fetiță a exclamat „CA ÎN FILM”.

• Miercuri, o fetiță a venit cu o listă tipărită a fiecărei super-eroine și a puterilor pe care le are, pentru a evita orice problemă când va decide cine va fi în timpul sesiunii de joacă.

• Vorbeam cu una dintre fetițe care nu a văzut filmul, iar a doua zi a venit și mi-a spus foarte serios că am avut dreptate, Wonder Woman este mult mai bună decât Frozen.

Însăși Wonder Woman, a.k.a. actrița Gal Gadot, a făcut retweetul listei, comentând „Wow ultimul aliniat mi-a dat într-adevăr frisoane. Atât de adevărat. Atât de puternic. Îmi dă un puternic impuls să lucrez cu entuziasm la următoarea parte a filmului”, notează Huffington Post.

Traducere: Radu Burdujan