În luna Iulie actrița Sophie Turner și soțul acesteia, interpretul Joe Jonas au devenit părinți pentru prima oară. Totuși, pe toată perioada sarcinii Sophie a preferat să-și țină viața departe de ochii curioșilor, iar fotografii cu Sophie însărcinată ajungeau în mediul online doar datorită paparazzilor harnici. Acum, la câteva luni distanță după ce a născut, actrița a distribuit primele fotografii pe care le realizase pe când încă era însărcinată. 

În prima fotografie actrița pozează în bazin alături de patrupedul lor îndrăgit , în cea de-a doua fotografie apare doar burtica rotungită a lui Sophie, în timp ce în a treia poză vedeta se odihnește pe un șezlong în curtea casei


Așa cum actrița și-a tot ascuns sarcina și nu a arătat fotografii făcute din acea perioadă pe rețelele de socializare, aceste fotografii rare i-au încântat pe internauți și celebrii prieteni ai cuplului. Așadar postările au fost comentate de astfel de celebrități precum Khloe Kardashian, Ashley Graham, Sara Sampaio și alții.

În luna iulie Joe și Sophie au confirmat jurnaliștilor că au devenit părinți, mai mult decât atât s-a dovedit că cei doi au o fetiță pe care au numit-o Willa.

Amintim că Joe și Sophie au început să se întâlnească în 2016 și au organizat tocmai două nunți. Prima a avut loc la Las Vegas în luna mai 2019, urmată de o altă ceremonie mai tradițională în sudul Franței.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: