Adisas și Beyonce au prezentat o colecție comună. Colaborarea a fost anunțată în aprilie 2019, de atunci toată lumea a fost înghețat în așteptare. Acum poți face sport și fi trendy în același timp.

Colecția include modele încălțăminte și accesorii sportive. Paleta de culori este diversă și include nuanțe strălucitoare de portocaliu, vișiniu și bej, reflectând spiritul îndrăzneț al interpretei. Stilul colecției este dictat de aspectul inovator al creatorilor. Fiecare articol este multifuncțional, astfel încât toate lucrurile pot fi ușor combinate între ele, creând imagini spectaculoase.

Beyonce pare a fi încântată de noul produs. Aceasta și-a expus mulțumirea pe pagina de instagram: „Vreau să spun un mare mulțumesc tuturor oamenilor incredibili, care au așteptat pe zăpadă și ploaie. Prietenilor și familiei mele care și-au făcut timp să filmeze videoclipuri-le. Sunt recunoscătoare și mândră. Arătați atât de bine în noua colecție. Vă iubesc mult. B.”

Ce poți găsi în colecție: pantaloni cargo, hanorace cu glugă, salopete practice, jachete asimetric tăiate, sutiene sport, chiar și 4 modele iconice de încălțăminte. Totul din materiale de înaltă calitate, cu inserții din plasă și detalii strălucitoare.

Sursa: Instagram

Distribuie articolul: