Pentru a reveni la formele de dinainte de sarcină, Lavinia Pîrva și-a schimbat stilul de viață, adoptând o dietă strictă și făcând mișcare de 40 de minute pe zi. Partenera de viață a lui Ștefan Bănică a reușit să-și atingă scopul și acum se bucură de silueta la carer a visat.

View this post on Instagram

👩‍❤️‍💋‍👨

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Vedeta din România a reușit să slăbească 30 de kilograme și arată acum așa cum și-a dorit.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor, uşor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta potrivit CANCAN.

Pe lângă mult sport, pilates, Lavinia Pîrva a adoptat şi un regim alimentar destul de stict care să o ajute să obţină rezultatele dorite. Din fericire, vedeta a împărtăşit cu fanii ei în urma unui interviu cum arată un meniu pe care-l urmează într-o zi obişnuită.

View this post on Instagram

#goodvibes #pilates @hbs_pilates

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!

Cam așa arată meniul cu care nu fiecare rezistă. Dacă doriți să slăbiți nu uitați că trebuie să vă alimentați corect și să faceți multă mișcare. Înainte de a adopta o dietă adresați-vă medicului pentru a preveni urmările grave care pot surveni în urma acesteia.

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Susține-ne și pe Patreon