Un supermodel al timpurilor sale, Adriana Karembeu, de origine slovacă, care deține recordul Guinees pentru „cele mai lungi picioare din lume” (1,25 m ), tocmai a împlinit 50 de ani. Deși a marcat al cincilea deceniu, aceasta rămâne o femeie superbă!

La fel cum se întâmplă în cazul multor modele, cariera Adrianei Karembeu a început în anii ’90, când a fost remarcată de o agenție de modeling într-un concurs de frumusețe desfășurat în facultate, pe când studia medicina, scrie peroz.ro.

Foto: Peter Kramer/Getty Images

Aflată în fața unei astfel de oportunități, aceasta a renunțat la studii, a intrat în industria modei și viața ei s-a schimbat dramatic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de amie ♡ (@_90s_2000s_)

Cu un corp perfect și o figură elegantă, ea a devenit rapid una dintre modelele râvnite de marile case de modă, iar în 1998 a devenit imaginea brandului de lenjerie intimă „Wonderbra”, devenind și model Victoria’s Secret.

De-a lungul carierei sale, Adriana a apărut pe coperta multor reviste de modă, inclusiv „Vanity Fair” și „Maxim”, însă nu s-a oprit doar la modeling. În 2008 a participat la emisiunea „Rendez-vous en terre inconnue”, pe canalul France 2, iar în 2011 a fost concurentă în primul sezon al emisiunii „Dancing with the stars”, ediția franceză. De asemenea, modelul a intrat și în lumea actoriei cu roluri în filme precum „The Three Girls”, „Un gars, une fille”, „Adriana et moi”, etc.

Pe lângă reușitele numeroase, atât din industria modei, cât și a filmului, Adriana Sklenarikova Karembeu a intrat și în cartea Guinness World Records, ca supermodelul cu cele mai lungi picioare din lume, mai exact 1,25 de m.

Pe plan sentimental, Adriana Karembeu a fost căsătorită cu fotbalistul Christian Karambeu, pe care l-a cunoscut în 1998, însă în 2011 a anunțat că mariajul a luat sfârșit, motivul fiind expunerea publica excesivă și gelozia bărbatului, care nu suporta să o vadă pe Adriana în compania altor bărbați. Din martie, 2010, are rolul de ambasador al fotbalului feminin pentru Federația Franceză de Fotbal (FFF).

În prezent, Adriana Karembeu are 50 de ani și arată impecabil!

Adriana Karembeu Lors de la Soiree Top Model Belgium 2019 au Lido. Paris . FRANCE.3/02/2019//PJB_DSC_1722/1902031958/Credit:Jacques BENAROCH/SIPA/1902032005,Image: 411952000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: