Cunoscută la nivel internațional, datorită rolului său în telenovela „Rebelde”, dar și în calitate de interpretă, Anahí a împlinit pe 14 mai, 37 de ani. La începutul anului acesta, actrița de origine mexicană a devenit mamă pentru a doua oară.

View this post on Instagram

Feliz navidad !!! 🎄❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Anahi (@anahi) on

Cel de-al doilea copil al actriței s-a născut prematur, însă atât ea, cât și bebelușul au fost bine. La scurt timp de la nașterea micuțului, pe 17 ianuarie, Anahí și soțul ei și-au aniversat fiul cel mare, pe Manuel, care a împlinit 3 ani.

„Bine ai venit pe lume, Emiliano!!!! 02/02/2020!!!!!! 23:37. Ne-a luat-o puțin înainte. A venit pe lume în a 37-a săptămână. Dar, slavă Domnului, suntem amândoi perfect sănătoși! A fost o naștere frumoasă! Voi spune totul în detaliu! Deocamdată îi aducem mulțumiri infinite lui Dumnezeu. Și vouă tuturor celor care ne-ați purtat în rugăciunile voastre și care ne-ați transmis atâta dragoste”, a scris solista pe Instagram, după cea de-a doua naștere.

Pe 25 aprilie 2015, actrița s-a căsătorit cu Manuel Velasco Coello, de 38 de ani, guvernator al statului Chiapas din Mexic.

Citește și: Natalia Oreiro a recunoscut că suferă de misofonie. Cum se manifestă această boală

View this post on Instagram

Cada segundo es un hermoso regalo 💙

A post shared by Anahi (@anahi) on

Anahí a devenit cunoscută datorită mai multor producții TV de succes. Grație carierei muzicale și activității în fața camerelor de filmat, actrița a rămas una dintre celebritățile recunoscute și apreciate la nivel mondial. Rolul care i-a adus celebritatea a fost cel al Miei Colucci, din telenovela de mare succes Rebelde.

Sursa: Avantaje.ro

Distribuie articolul: