Celebra actriță cu origini mexicane sărbătorește într-un mod inedit ziua sa de naștere. Salma Hayek a marcat această dată special în calendar, publicând o imagine hot și demonstrând încă o dată că cifra din pașaport nu este decât un număr.

Îmbrăcată în costum de baie negru, acoperită în zona de mijloc cu un pareo asortat, Salma Hayek arată de-a dreptul senzațional la 54 de ani. Nici corpul, nici chipul și nici caracterul nu-i trădează vârsta. Aceasta rămâne la fel de frumoasă și energică ca la începutul carierei sale.

Salma este adepta îngrijirii naturiste așa că în rutina de frumusețe zilnică ea urmează sfaturile bunicii. Unul dintre acestea este că nu-și curăță tenul dimineața, asta pentru că este convinsă, că uleiule eliberate de ten, au menirea de a-l proteja de factorii nocivi. „Bunica m-a învățat că peste noapte pielea își recapătă toți nutrienții pe care i-a pierdut în timpul zilei. De asemenea, dacă îmi curăț tenul foarte bine seara, de ce ar fi murdar dimineața când mă trezesc?”, a dezvăluit ea într-un interviu pentru The New York Times. La trezire, aceasta pulverizează apă de trandafiri pentru a revigora tenul, mai ales că această soluție are proprietăți antioxidante și antiîmbătrânire. De asemenea, actrița se demachiază cu ulei cocos, își exfoliază rareori tenul și are grijă să-l hidrateze bine aplicând serumuri și creme pe bază de ingrediente naturale.

Printre cele mai cunoscute roluri pe care le-a avut Salma Hayek la începutul carierei au fost rolul din filmul „Desperado”, alături de Antonio Banderas, filmul „De la apusul, la răsăritul Soarelui”, alături de George Clooney sau rolul memorabil din filmul „Frida” și multe-multe altele.

Distribuie articolul: