Rolul Samirei în serialul „Clona” a fost jucat de actrița Sthefany Brito, pe când aceasta avea 13 ani. De atunci au trecut aproape două decenii și iată cât de mult s-a schimbat vedeta.

În prezent Sthefany Brito are 32 de ani și este în așteptarea celui de-al doilea copil. În urmă cu aproape 19 ani în toată lumea a fost difuzat primul episod din telenovela „Clona”.

Melodrama braziliană desfășurată în 250 de episoade a cucerit inimile a milioane de oameni și până și astăzi mulți dintre noi vom numi cu ușurință personajele principale. Cu siguranță îți amintești de Samira – fiica lui Latifa și exact opusul Khadijei.

Citește și: Natalia Oreiro a recunoscut că suferă de misofonie. Cum se manifestă această boală

Sthefany Brito, care a jucat-o pe Samira, a devenit brusc o celebritate. Actrița a devenit brusc celebră și la mare căutare la ea acasă, cam până în 2008. Ce s-a întâmplat mai departe?

S-a întâmplat un lucru banal: Sthefany s-a îndrăgostit și și-a abandonat cariera actoricească. Alesul lui Brito a fost un fotbalist, fostul atacant al echipei Chelsea, Alexandre Pato. În 2009, tinerii s-au căsătorit și … au divorțat, la nici un an de la nuntă.

Rămasă fără un loc de muncă și un soț înstărit, Sthefany nu o ducea prea bine. Apoi, actrița a intentat un proces care a durat până în 2011!, din care a câștigat o pensie minimă de întreținere din partea fostului soț. După terminarea procedurilor, Brito s-a întors la cinematografie și și-a încercat norocul la televizor. Din păcate, nu a reușit să-și obțină succesul de altă dată. Dar viața personală a actriței a avut mult mai mult succes: în același 2011, Ștefania l-a cunoscut pe Igor Rachkovski, iar după șapte ani de relație cei doi s-au căsătorit.

Pe 26 mai curent, Brito, în vârstă de 32 de ani, a dat vestea cea bună: ea și soțul ei vor deveni părinți! „Iată fotografia mea oficială cu prințul meu în burtică! Băiețelul nostru are deja un nume! Și este foarte frumos! Și foarte special!” – a scris Sthefany pe Instagramul ei.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Cum arată la 37 de ani Anahi, actrița din telenovela „Rebelde” (Foto)

Distribuie articolul: