Pe 12 mai, campioană la gimnastică, politiciană și managera, Alina Kabaeva a împlinit 37 de ani. Deși este extrem de cunoscută în Rusia, aceasta preferă să ducă o viață discretă, mai ales după ce mai bine de 10 ani în urmă, au apărut zvonuri precum că ea ar forma un cuplu cu președintele rus, Vladimir Putin, lucru care nu a fost niciodată confirmat.

De la o vârstă fragedă gimnasta a preferat să nu-și afișeze viața personală, iar după încheierea carierei sportive cu zeci de medalii, devenind o figură politică, aceasta a redus la minimum aparițiile publice și nici nu moderează vreo pagină cunoscută pe rețelele sociale.

Kabaeva participă activ la producerea de filme (de exemplu, „Лед” – „Gheața”) și la diverse proiecte culturale, lucrează în fundația sa de caritate și îi ajută pe copiii cu dizabilități. Chiar dacă este implicată în aceste activități, ultimele fotografii oficiale în care apare Alina Kabaeva au fost publicate în 2018.

În imaginile făcute de fani sau în pozele întunecate de la evenimente, este dificil să o recunoști. Și totuși, se pare că în ultimii ani, aceasta nu s-a schimbat foarte mult. Alina este la fel de suplă și elegantă.

Despre faptul că Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, ar forma un cuplu au apărut zvonuri încă în 2001, după care a existat o perioadă de „liniște”, iar în 2008 discuțiile au izbucnit din nou. „Moskovskii korespondent” scria despre o posibilă viitoare nuntă, asta deși președintele încă mai era căsătorit cu Liudmila Shkrebneva. Ulterior, publicația „Moskovskii korespondent” a fost închisă, iar Putin a divorțat oficial abia în 2013.

În 2015 publicația elvețiană „Neue Zürcher Zeitung” scria că Putin ar fi a închiriat în secret două camere într-o clinică privată unde Alina Kabaeva a născut un copil. Deși relația lor nu a fost confirmată niciodată, tot mai mutle persoane sunt convinse că cei doi ar forma un cuplu, iar unul din băieții Alinei ar semăna enorm cu Vladimir Putin.

Sursa: Woman.ru, Spletnik.ru