Cody Quinlivan din Perth, Australia, a împărtășit pe Facebook o fotografie care a devenit un simbol al anului 2020 pentru majoritatea mămicilor. Mama a patru școlari a decis să nu aranjeze la loc hainele spălate în timpul vacanței forțate. Drept urmare, în 8 săptămâni s-a format un „munte”, încât Cody a putut să-l urce ca pe un tron ​​și să-l numească „Foldmore” (din engleză „Pune mai mult”).

Sursă: twizz.ru

Mormanul de haine este rezultatul a 8 săptămâni de carantină și studii la domiciliu a copiilor. Hainele care trebuiau spălate, călcate și puse în dulap, Cody pur și simplu le lăsa pe patul din sufragerie.  Atunci copiii învățau de acasă, respectiv ei nu aveau nevoie de acele haine.

Ulterior, femeia trebuia să adune toate hainele și să le ducă la un serviciu de cleaning. Ca să adune totul, avea nevoie de 50 de pungi.

Sursă: twizz.ru

Fotografiile au fost realizate încă la sfârșitul lunii aprilie, iar cazul s-a mediatizat abia acum, după ce Cody a postat fotografiile într-un grup „Mamele care spală rufe”. Unde majoritatea au spus că le este cunoscută situația foarte bine.

Sursă: twizz.ru

Distribuie articolul: