Ziua de 12 iulie 2020 a fost o zi specială în astrologie. Mercur și-a reluat cursul spre zodia Rac. Astfel, ne așteaptă o perioadă mai liniștită și vom avea o mai mare claritate cu privire la evenimentele din viața noastră, menționează Kudica.ro. Ce ne așteaptă în funcție de zodie, aflați din articol.

Berbec – Învață să trăiești pentru tine

Alege să fii egoistă și să te pui pe primul loc; este momentul să alegi fericirea pentru tine, să ai grijă de sufletul tău și să îți mulțumeșți inima. Profită de această perioadă pentru a te concentra doar asupra ta.

Taur – Mergi mai departe

Toate momentele prin care ai trecut în ultima perioadă ți-au arătat cât ești de puternică. Mergi mai departe pe drumul tău și nu mai privi în trecut, lucruri incredibile urmează să ți se întâmple. Acceptă ce s-a întâmplat și alege să fii mândră de sufletul tău.

Gemeni – Ai foarte multă energie pozitivă

Profită de această perioadă de tranziție și încearcă să faci schimbările pe care ți le dorești de atât de mult timp. Îndrăznește să ieși din zona de confort, să crezi în tine și să îți urmezi visurile. Astrele îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Rac – Este momentul să fii tu însăți

Alege să fii tu însăți. Fără perdea. Fără măști. Alege să iubești așa cum vrei să iubești, să experimentezi tot ce vrei să experimentezi, să iei deciziile pe care vrei să le iei. Viața înseamnă să nu trăiești în trecut și să te concentrezi asupra prezentului pentru că acesta contează cu adevărat.

Leu – Nu te mai uita în trecut

Învață să ai grijă de tine. Tot ce trebuie să faci acum este să îți continui drumul pe care mergi, să lupți pentru ceea ce îți dorești, să depășești obstacolele care stau în calea visurilor tale. Nu te da bătută, Universul este de partea ta.

Fecioară – Nu asculta de nimeni

Trăiește viața ta… nu a altor persoane. Ia deciziile pe care tu vrei să le iei. Fă ce vrei să faci. Fii cine vrei să fii. Nu încerca să trăiești după cum spun sau te sfătuiesc alții. Pentru că de ce ai vrea să trăiești viața altcuiva?

Balanță – Îndreaptă-ți atenția asupra celor dragi

Oricât de ocupată ai fi, încearcă să petreci mai mult timp alături de oamenii dragi sufletului tău. De la ei îți iei energia, iubirea, curajul de a merge mai departe în momentele dificile. Nu te îndepărta de ei pentru că nu îți va face bine.

Scorpion – Alege să faci lucrurile incomode

Ieși din zona de confort și fă ce te sperie. Singurul lucru care contează la finalul drumului este să privești în spate și să zâmbești. Să te gândești că ai fost fericită, că ai trăit viața pe care ți-ai dorit-o pentru tine, că ai creat amintiri care îți bucură inima, că nu regreți nimic.

Săgetător – Nu îți pierde timpul pe lucrurile care peste puțin timp nu vor mai conta

Timpul tău este incredibil de prețios, învață să te bucuri de el și să îi faci cinste. Înainte de a te pierde în mânie, resentimente, furie și invidie, gândește-te la cât de prețios și de neînlocuit este timpul tău. Bucură-te de lucrurile mărunte și înconjoară-te de oameni cu adevărat frumoși.

Capricorn – Permite-i Universului să își joace cartea

Nu mai lupta cu morile de vânt, fă un pas în spate și permite-i Universului să își joace cartea. Este ceea ce trebuie să faci acum. Cel mai simplu secret al fericirii și al păcii este să lași fiecare circumstanță să fie ceea ce este în loc să încerci să o schimbi.

Vărsător – Nu mai trăi viața altor persoane

Învață să fii mai sinceră cu tine; îndreaptă-ți atenția doar asupra ta și trăiește așa cum îți dorești. Nu te mai compara cu nimeni, ci doar cu propria persoană. Este vorba despre o competiție frumoasă între cine ești acum și cine urmează să fii.

Peșți – Nu rămâne în zona de confort

Indiferent de cât de dificil este, acceptă realitatea și îndrăznește să ieși din zona de confort. Permite-ți să îți deschizi aripile și să crești. Cu cât crești mai mult, cu atât răspândești mai multă iubire și bucurie.

Sursa: Kudica.ro

Foto: Pixabay.com

Distribuie articolul: