Când prințul Harry și Meghan și-au anunțat decizia de a „face un pas înapoi” de la îndatoririle lor regale, întreaga lume a urmărit acțiunile lor cu uimire. Dar probabil cel mai mare șoc l-au trăit rudele cuplului – și vorbim despre rude atât din ​​Marea Britanie, cât și din America. De atunci, Ducii de Sussex au încercat să-și apere independența financiară, să obțină o casă în Montecito, să semneze contracte cu Netflix și Spotify. 

Decizia cuplului de a abandona familia regală a împărtășit opinia internauților: unii au admirat cu adevărat alegerea soților, în timp ce alții au considerat acțiunile lor egoiste și necugetate. 

Se spune că mama lui Meghan, Doria Ragland, a reacționat destul de adecvat la decizia fiicei sale. Potrivit surselor, ca mamă, ea a înțeles oboseala și stresul prin care trece Meghan și a acceptat decizia cu ușurare. Doria a fost „încântată” după așa-numitul „summit” de la Sandringham, unde Harry a venit în ianuarie 2020 pentru a se întâlni cu William, Charles și Elizabeth. Potrivit insiderului, înainte, doamna Ragland „și-a exprimat îngrijorarea serioasă pentru Meghan”, dar acum este „bucuroasă că fiica ei își pune sănătatea mintală și bunăstarea pe primul loc”. În plus, bunica fericită a avut ocazia să locuiască în același oraș cu nepotul ei și să-i acorde mai multă atenție. La un moment dat, Doria chiar s-a mutat la Ducii de Sussex.