Cristiano Ronaldo rar discută despre viața lui personală cu reprezentanții presei. Dar iată că recent, iubita acestuia, Georgina Rodriguez a devenit eroina unei noi ediții italiene a revistei Elle. Unul dintre aspectele discutate a fost relația dintre cei doi, mai cu seamă prima lor întâlnire.

Prima întâlnire: ea – vânzător-consultant, el – fotbalist de renume. Dragoste la prima vedere.

„Pentru prima oară ne-am întâlnit într-un magazin Gucci, acolo lucram în calitate de vânzător-consultant. Când l-am văzut, mi-a plăcut din prima. După câteva zile ne-am mai întâlnit la un eveniment al unui alt brand. Atunci eu nu eram la lucru, și în sfârșit am putut discuta într-o atmosferă relaxantă. A fost dragoste la prima vedere”, povestește Georgina despre prima lor întâlnire.

O zi în familia Georginei Rodriguez și Cristiano Ronaldo.

În interviul pentru Elle, Georgina a mai povestit despre felul în care decurg zilele în familia lor. Primul lucru pe care îl face iubita lui Cristiano Ronaldo în fiecare dimineață este să-și trezească copiii și să le pregătească micul dejun, apoi Georgina se joacă un pic cu ei, îi hrănește și apoi se odihnește. Urmează o vizită la sala de sport sau la salonul de spa, iar seara de obicei o petrece alături de Cristiano uitându-se la TV.

„Casa mea este acolo unde este familia mea. Sunt fericită alături de copii și iubitul meu. Casa noastră este un templu construit din dragoste”, spune Georgina. 

Urmează o nuntă?

Spletnik.ru scrie că Ronaldo și Rodriguez au început să se întâlnească în 2016. Împreună ei educă patru copii – fiul Cristiano-senior de 8 ani, gemenii Mateo și Eva care vor împlini doi ani în luna iunie (aceștia au fost născuți de mame surogat), și fiica lor comună- Alana, care are un an.

În noiembrie 2018 au apărut zvonuri precum fotbalistul ar fi cerut-o în căsătorie pe Georgina. Se vehiculează că cei doi au început deja să se pregătească activ pentru nuntă, care promite să fie una dintre cele mai magnifice din acest an.

Sursa: Spletnik.ru