Chiar dacă încă nu a e venit primăvara, noi deja ne gândim la vară și ne facem ordine în garderobă. Temperaturile mari ne vor bucura în curând și e mai bine să fim pregătite. Dacă vrei să fii în tendințe mergi acum la shopping și o să prinzi hainele de vară la prețuri bune.

Vara aceasta poți include în ținutele tale culori puternice și luminoase. Hai să enumerăm care sunt acele culori.

Orice nuanță de verde

Verde lime, neon sau verde smarald – toate aceste nuanțe se vor purta, așa că dacă iubești această culoare nu ai decât să îți reînnoiești garderoba cu câteva piese noi în această nuanță.

Oranj

Anul acesta, mai mult ca niciodată, avem nevoie de culori care ne oferă un plus de energie și o stare de bine, iar tonurile de oranj sunt ideale pentru asta.

Galben pal

Printre toate culorile intense care se poartă sezonul acesta, cea mai delicată nuanță în tendințe este galbenul pal. Este una dintre cele două culori ale anului 2021, propuse de Institutul Pantone. Poate fi o alegere excelentă pentru a completa culorile mai puternice pe care le vom purta vara aceasta.

Roz intens

Putem spune că rozul intens este culoarea anului 2021.

Fashionistele par să fie îndrăgostite de tonurile intense de roz care atrag toate privirile. Poate fi considerată o declarație de independență și o ieșire din tipare. Indiferent cum decizi să porți rozul puternic, în mod clar vei obține un look spectaculos, perfect pentru vară.

Roșu stacojiu

Acest ton puternic de roșu se potrivește oricui și ar fi o pierdere dacă nu îl incluzi în ținutele tale de vară. Nu este neapărat o culoare de vară, ci una care poate fi purtată tot anul, însă în acest sezon o vom observa tot mai des.

Superbe culori, nu-i așa?

Foto: Instagram/blaireadiebee

Distribuie articolul: