Justin Bieber, în ultima perioadă vorbește tot mai des despre relația pe care a avut-o cu Selena Gomez, dar și despre cea în care se află acum, alături de Hailey Baldwin. Recent, artistul a făcut câteva declarații care nu au avut cum să nu atragă atenția publicului.

Recunoaște că de la început nu putea să-i fie fidel lui Hailey

Acesta recunoaște că la început nu i-a fost deloc ușor cu Hailey. Justin spune că nu se simțea deloc pregătit și că nici măcar nu-i putea promite cu nu o va înșela.

„Îmi amintesc că vorbisem cu Hailey înainte de un turneu. Atunci i-am recunoscut că încă sunt foarte îndurerat și că încerc să găsesc calea cea dreaptă. I-am recunoscut că nu mă simțeam pregătit să-mi asum responsabilitatea, că nu eram pregătit să-i fiu fidel. Nu doream să-i promit ceva ce nu voi respecta. Pentru că mai făcusem asta, în trecut. Am ales să fiu sincer, la acel moment nu eram deloc pregătit pentru o familie”, povestește Bieber.

O despărțire după care i-a venit greu să se recupereze

„Cred că nu m-am recuperat pe deplin din relația mea anterioară. Țineam multă pică. Sincer să fiu, nici eu nu înțeleg cu ce încercam să mă lupt atunci. Pur și simplu înțelegeam că nu vreau să-i spun lui Hailey despre anumite lucruri… Dar știam că ea mă respectă pe mine și deciziile mele, iar eu îi răspundeam cu aceeași monedă”, recunoaște Justin.

„În relațiile mele anterioare eram lipsit de rațiune. În relația cu Hailey am luat-o de la capăt, am investit tot timpul ca să înțeleg ce doresc și ca să pot lua decizii corecte. Până la urmă a funcționat.”

„Îmi voi petrece restul vieții construind această relație sănătoasă”

„Hailey este persoana fără de care nu ar fi existat noul meu album și tot ce am acum. Ea este cea care e în stare să facă astfel încât totul să aibă sens. O iubesc necondiționat și vreau să-mi construiesc o familie alături de ea. Indiferent dacă vând sau nu un nou disc, acum sunt calm că îmi voi petrece restul vieții construind această relație sănătoasă care se bazează pe încredere”, spune artistul.

Sursa: Spletnik.ru